ОКОНЧАТЕЛНО: НЕДВЕД НАПУСКА ЮВЕНТУС

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
153sd
Контакти:

ОКОНЧАТЕЛНО: НЕДВЕД НАПУСКА ЮВЕНТУС

Мнениеот 153sd » 30 май 2009 19:53

Чешкият полузащитник Павел Недвед обяви официално, че ще напусне Ювентус след края на сезона в Серия А и утрешният мач на „бианконерите” срещу Лацио ще бъде последен за него с екипа на „старата госпожа”.

„След осем години в Ювентус аз прецених, че е време да напусна отбора и срещу Лацио ще бъде подходящо да се сбогувам с феновете и съотборниците ми и да им благодаря за тяхната подкрепа през тези години”, сподели Недвед.

„В Юве аз спечелих четири титли и златаната топка. Много съм благодарен на семейство Аниели, че ми дадоха такава възможност да играя за Ювентус”, каза още чехът.

Въпреки че се очакваше Павел Недвед да вземе решение и да прекрати кариерата си, той заяви, че напускането на Ювентус не означава, че ще спре с футбола.

баси мн ме е яд тва е 1 от най-великите играчи в света и 1 от идолите ми ( другия е Дел Пиеро) :(:(
Изображение

Изображение

Gil-galad
Контакти:

Re: ОКОНЧАТЕЛНО: НЕДВЕД НАПУСКА ЮВЕНТУС

Мнениеот Gil-galad » 30 май 2009 19:58

Е нямаше как......верно че е вилик и че е много добър, но годините му станаха множко, за съжалене...ще ни липсва много....да се надяваме че диего ще го замести достойни и че юве ще направят подобаваща слекция! ;)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Мнениеот radiinter » 30 май 2009 21:07

Малдини,Фиго,Виера,Недвед-емблематични играчи които ще бъдат запомнени.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 30 май 2009 21:38

Ами време му беше да спре с големия футбол!Велик играч беше,но поостаря,а и контузиите му зачестиха.Сега сигурно ще разцъка един сезон в родната Чехия и ще закачи бутонките на стената.
Изображение

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 30 май 2009 21:40

Според мен това са си само предположения на някои журналист те си имат такива наклонности аз попаднах на тази статия :

Неделният мач на Ювентус с Лацио няма да бъде последната среща на Павел Недвед с фланелката на "бианконерите", съобщиха няколко италиански вестника.

Според пресата на Апенините 36-годишният чешки ветеран ще подпише нов договор със "Старата госпожа", който ще го задържи в Торино поне до лятото на следващата година.

"Все още не мога да коментирам нищо, но не отхвърлям нито един вариант за бъдещето на Павел. Колкото до това дали от Ювентус искат той да остане в клуба още един сезон - трябва да питате шефовете", коментира мениджърът на Недвед Мино Райола пред "Ла Стампа".

Недвед бе обявил, че ще спира с футбола след края на сезона, но привържениците и съотборниците му го накараха преосмисли решението си.

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 30 май 2009 21:44

може пък да е за хубаво ДЖОВИНКО чака своя шанс и с диего мисля че ще са убийствн тандем
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
153sd
Контакти:

Мнениеот 153sd » 30 май 2009 22:04

ае знам че това не е мястото но ДЖОВИНКО на какъв пост играе? Крило , полу-нападател или нападател ?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 30 май 2009 23:51

ПОКЛОН ПРЕД НЕДВЕД

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 31 май 2009 00:03

Все още тая надежди да остане още един сезон. Джовинко трябва да се поохрани още :D
Иначе той играе навсякъде, може по крилото, може зад нападателя, може като нападател, изобщо страхотен офанзивен футболист. Г/д същото е и с Диего. Но Недвед, Канаваро и Дел Пиеро, според мен ще подпомагат с огромния си опит както го правеха преди 3-4 години, дано остане поне още една година.
1934---1938---1982---2006

Върни се в “Ювентус”