Бразилската звезда на Вердер (Бремен) Диего ще играе през следващите пет сезона в Ювентус. Това съобщава торинският спортен всекидневник "Тутоспорт" в днешния си брой. Плеймейкърът ще получава близо четири милиона евро на година. Все още новината не е съобщена официално, но играчът е приел условията, като адвокатите му и мениджърът му Джакомо Петралито, както и баща му си стиснали ръцете със спортния дирекор на Юве Алесио Секо вчера.
Адвокатите на футболиста вече съобщили своите условия за предстоящите рекламни договори на Диего. Изданието твърди, че сега остава двата клуба да се разберат за цената на футболиста, като има вероятност Кристиян Поулсен да бъде пратен в Бремен плюс 10 милиона евро.
Диего в Юве от лятото
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- maymun 1914
- Контакти:
Диего в Юве от лятото
- Паднахме се срещу едни....ТНС ли бяха, ТКЗС ли бяха?
Re: Диего в Юве от лятото
Еми браво,на мене лично Диего повече ми харесва от Давид Силва така че се радвам че го взимаме.Ако успеят и Касано да уредят ще е супер.Заедно с Джовинко,Маркизио,Де Челие,Киели в следващите 5-6 години те ще се гребнака на отбора.
От всички слухове които чух за трансфери в Ювентус единствено Касано не ми хареса.Не ми допада този футболист.Мисля че може да се помисли и за десен бек (да не казвам и ляв ).Имаше слухове за 2риа капитан на ПСЖ -Мамаду Сакхо 19г. французин централен защитник доста стабилен.Да не ставам нахален но Диего не ни стига!!

- child in time
- Контакти:
А дано! Делпи и Недвед трябва да имат достойни заместници!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Защо се радвате с този треньор и Пеле и Марадона да доидат пак нищо няма да спечелим