Италия - Серия А Рома 1 - 4 Ювентус
Италия - Серия А Ювентус 4 - 1 Болоня
Италия - Серия А Торино 0 - 1 Ювентус
Италия - Серия А Ювентус 1 - 0 Наполи
Италия - Серия А Палермо 0 - 2 Ювентус
За този период Ювентус е вкарал 12 гола и е допуснал само 2. В последния мач дадоха сериозна заявка към титлата и донякъде отказоха Римските Вълци от 4-тото място, допускащо ги до 3-тия предварителен кръг на Шампионската Лига, а с тази игра нищо чудно да не влезнат и в Лига Европа. На Интер им предстоят няколко трудни мача като първия е гостуване в Удине на отбор който не се бори за нищо, но пък показва добри игри. Удинезе е единствения останал италиански отбор в Евротурнирите и има сили за да спре победния ход на Интер от 3 поредни победи. Всички ние, фенове на Юве, се молим Интер да сбърка някъде до решаващия мач. Дали 5 Април не е деня, в който Интер най-накрая ще предаде фронта?
Ювентус, честно да си го кажем, не остана за какво повече да се борят този сезон и едва ли ще сгрешат някъде до края, макар че имат доста трудни мачове, като може би най-трудни - гостуване в Милано за нерадзурите, които са на 3-то място в таблицата.
Сега малко за треньора. Всички критикуват Раниери, че е посредствен треньор. И аз съм на същото мнение. Навсякъде се провалихме към края(ШЛ и КИТА) и се моля да не стане така с шампионата. Ювентус имат потенциал и доста добри млади играчи(няма как да не споменем Джовинко, Маркизио и Де Челие) и също така доста добри опитни футболисти. Разбира се Ювентус притежава и иконата на Италия, а именно легендата Алекс Дел Пиеро. Дел Пиеро е готов да изведе Юве до титлата. До края на сезона не ни трябват играчи. Едно не разбирам, защо Момо го махнаха от центъра на халфа...
За новия сезон ще ни е нужен един централен защитник и един халф, разбира се, който искрено се надявам да е Диего от Вердер Бремен. За мен, Ювентус има шанс за титлата и се надявам отново да докажат, че са най-добрия отбор в Италия.
П.П.
Код: Избери всички
Благодаря, че го изчетохте!