Изводите са че с тези играчи и този треньор до тук.На Юве му трябват млади играчи като Джовинко и Маркизио.С тези пенсионери вече не става.Трябва някой хора да си ходят като:Дзанети"Салихамиджич"Поулсен"Дзебина.Трябва да се вземат няколко халфа и един защитник.
Главният виновник за отпадането е Раниери защо не пусна Амаури вместо Якуинта(въпреки гола нищо не направи) имаше и други грешки.Според мен е прав Мауриньо поне за едно ,че Раниери не може да се мери с него защото нищо не спечелил през кариерата си.Затова трябва нов треньор.Форца юве
Изводи след Юве-Челси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Изводи след Юве-Челси
Последна промяна от ms1897 на 11 мар 2009 19:41, променено общо 1 път.
- comandosa1
- Контакти:
Re: Изводи след Юве-Челси
Изводите са, без точния треньор и без звезди в разцвета на силите си няма голям футбол.
- Middlesbrough
- Контакти:
- North side Boy
С тези футболисти няма стане,ттрябва нова полу-защита!Дано трансфера с Диего през лятото да стане!И ако слуховете за Рибери са верни пак ще е добре!
ПлОвДиВ е СаМо ЧеРнО-БяЛ !!!
Трябва някой хора да си ходят като:Дзанети"Салихамиджич"Поулсен"Дзебина
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Че кой от тях беше титуляр бе
, само Салито влезе, а Полсен е един от най-добрите опорни в Европа, незнам защо не игра. И се уточни треньора ли е виновен или футболистите, според мен Раниери изкарва максимума от отбора, а проблема е в ограничения бюджет за трансфери, ама за това е виновен един човек който вече е в затвора. Заради него нямате Ибра, Виера, Дзамброта, Канаваро, Емерсон ако щете. С контузени Легроталие, Сисоко, Маркиони и Каморанези и човек по-малко незнам кво си искал от Раниери 
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Че кой от тях беше титуляр бе

Последна промяна от voko6og на 11 мар 2009 19:15, променено общо 1 път.
Vsi4ko OK,no za Zaneti ne sam saglasen.Minalata godina kato ne beshe kontuzen beshe nai-dboriq v halfovata liniq,koeto sega pravi Sissoko.Dano se opravi po-barzo i da vleze v igra.Inache Marcisio i Jiovinco igraqt mnogo dobre.Prosto Juve trqbvashe da vakrat gol v London i stqha da gi eleminirat.Tova lqto,zadaljitelno trqbva da vzemat Diego i zamestnik na Nedved-D.Silva ili Riberi,a sasto i edin dobar desen bek,za da ne slagat Melberg tam,akto Grigera e kontuzen.
Нямам нищо против дадените футболисти ,но просто са вече над 30-31 години.Не искам моят любим отбор Ювентус да прилича на Милан и да събира старчоци(Пато Кака Фламини Сендерос Палоши (маи го дадохте под наем ) и там още кои там по млади не ги броя).Наистина трябва да да вземем малко младоци и или поне играчи около 22 до 27 години които да притежават нужния опит и идеи.Съгласен съм и за десният Бек .. може и ляж защото Молинаро не е толкова сигурен въпреки че от време на време прави добри игри 

- Middlesbrough
- Контакти:
Полсен е един от най - слабите играчи на Юве нз как го измили тва че е добър ... Сисоко и Маркизио са перфектни за халфовата линия ... тряя да се махат Занети Тиаги и Полсен !!! трябва ни десен бек ... може би и ляв че Молинаро е добър но не достатъчно ... Заместник на Недвед си имаме и се казва Джовинко ... трябва ни и дясно крило Каморанези е на годинки а Маркиони няма класата за да играе в Юве според мен в Нападание сме най - добри ... нз защо искат да привлечат Касано ще е голяма грешка !!! тва е моето мнение 

Офтопик:
Мен ме е яд защото имахме потенциал. То това е отбор, от малко известни играчи да направи отбор. Според мен проблема не е толкова в играчите колкото в треньора. Трябва ни Диего и това е. Наистина тези слаби играчи на Юве трябва да си ходят. Сали рядко влиза, иначе ме радва. Занети - нищо не става ВЕЧЕ от него. Дзебина си е легенда им мисля че трябва да играе още. Поулсен и наистина много слаб... Молинаро стига го критикувахте момчета. Аз не помня лош негов мач. Много ме радва как играе и има бъдеще в Юве. Диего и един ляв/атакуващ(зависи Диего как ще играе) халф. Т.е. да го кажем 2ма Диеговци. Мисля че и един "сентрал дефендър" ни трябва. Като цяло имаме отбор.
Тиаго е добър играч, но няма място в Юве. Трудно ще пробие със Сисоко, Маркизио и Недвед(до края на сезона), а и не е първа младост тепърва да се развива...
ЕДИТ:Само да кажа че Джовинко би играл доста по-добре плътно зад нападателя, докато Недвед разцъква като плеймейкър най-вече в центъра на терена.
Джовинко е просто най-добрият млад играч в момента, но не мисля че е точния човек за мястото на Недвед. 
Тиаго е добър играч, но няма място в Юве. Трудно ще пробие със Сисоко, Маркизио и Недвед(до края на сезона), а и не е първа младост тепърва да се развива...
ЕДИТ:Само да кажа че Джовинко би играл доста по-добре плътно зад нападателя, докато Недвед разцъква като плеймейкър най-вече в центъра на терена.

1934---1938---1982---2006