С оглед на наближаващия край на сезона в Серия А, Ювентус бе определен като най-провалилия се отбор на трансферния пазар в изготвена от сайта goal.com класация за 10-те най-лоши трансфера в Калчото. Бианконерите са убедителни лидери в подреждането, като държат първите три позиции при най-несполучливо привлечените играчи. Първи и втори са бразилците Диего и Фелипе Мело, сделките за които са на обща сума от 81,5 милиона евро, включително трансферни суми, заплати, бонуси, комисионни и т.н. Третото място отново е за шефовете на Старата госпожа, които платиха 3,5 милиона евро на Лион за 32-годишния Фабио Гросо, който също се провали с гръм и трясък при ужасния сезон, който претърпя целия отбор на Юве. Милан и Дженоа също блестят с убедителни провали в селекцията, като в топ 10 на издънките се нареждат още Интер, Ливорно и Лацио.
Ето и десетката на трансферните провали в Серия А:
1. Диего (Ювентус)
2. Фелипе Мело (Ювентус)
3. Фабио Гросо (Ювентус)
4. Огучи Ониеву (Милан)
5. Марко Амелия (Дженоа)
6. Кристиано Лукарели (Ливорно)
7. Рикардо Куарешма (Интер)
8. Елисеу (Лацио)
9. Клаас Ян Хунтелаар (Милан)
10. Серджо Флокари и Ернан Креспо (Дженоа)
http://transfermarket24.com/index.php?o ... &Itemid=32
ТОП 10 трансферни издънки в Италия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ТОП 10 трансферни издънки в Италия
Това според мен е пълна глупост,главно трансфера на Диего визирам,който според мен далеч не е провал,просто още не е разкрил пълния си потенциал,но мисля че скоро(дай Боже следващия сезон ) ще покаже това,което сме виждали от него в Порто и още повече във Вердер,а защо не и да задмине тези си постижения.Иначе за този сезон според мен се справя добре,а и сам реши няколко мача.
Абе пичове какви са тези цитати на този смешен сайт ? Кой определя, кои са трансферните издънки ? Ако са журналистите те трябва да са най-добрите треньори в света. Да АМА НЕ !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
Лукарели?!?!
Лукарели вкара 3 гола на Рома само преди 2 кръга и е икона в Ливорно - ако не беше напуснал да играе в по-голям отбор сега щеше да има статута на легенда, подобно на дел Пиеро и Тоти. Ако това е провал...
Лукарели вкара 3 гола на Рома само преди 2 кръга и е икона в Ливорно - ако не беше напуснал да играе в по-голям отбор сега щеше да има статута на легенда, подобно на дел Пиеро и Тоти. Ако това е провал...
Moля ви се махнете тази глупава тема която няма нищо общо с истината 

Не виждате ли,че хората съдят по това как се представя отбора,а не самия играч
- child in time
- Контакти:
11 от Ювентус след тях са вс останали! Тия ми вгорчиха годината досега! Да минава и това дерби че да спя спокойно!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- JohnnieWalker
- Контакти:
Най-големия провал за мен е Куарешма
- Middlesbrough
- Контакти: