Прочетох казаното от Лучано Моджи по адрес на ръководството на Юве, и съм на същото мнение- клуба се ръководи от некомпетентни хора и от там идват проблемите-Дешан,Раниери,Ферара! Единят отдавна се е прочул с провалите,другите двама са прохождащи като треньори,бяха страхотни като футболисти ,дано успеят и на новото поприще но ,Ювентус един от петте клуба с така наречения голям шлем във футбола,не е училище за треньори!
Просто мнение на един фен, на великия Юве!
Рафа Бенитес поема Ювентус ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Рафа Бенитес поема Ювентус ?
Ако стане факт и Бенитес поеме Юве, значи моето мнение ще е такова, че си отиде 1 зло, което беше Чиро и ще застане начело на биянконерите още по-голямо зло.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
за мен като фен на ПУУЛ няма по-радостна новина, но за бианконерите..... малииии какво ви чака ,пичове ...не е истина ! това недоразумение трябва да бъде отстранено от тая игра. все пак ви пожелавам успех евентуално

juventinec76 написа:Прочетох казаното от Лучано Моджи по адрес на ръководството на Юве, и съм на същото мнение- клуба се ръководи от некомпетентни хора и от там идват проблемите-Дешан,Раниери,Ферара! Единят отдавна се е прочул с провалите,другите двама са прохождащи като треньори,бяха страхотни като футболисти ,дано успеят и на новото поприще но ,Ювентус един от петте клуба с така наречения голям шлем във футбола,не е училище за треньори!
Просто мнение на един фен, на великия Юве!
Човека който ви прати на дъното в Серия Б се съгласяваш с него

-
- Контакти:
ДО gadol- Приятелче ти явно си фен на Пуул -както се изразяваш,само заради червените екипи и сходството по този показател с ЦСКА! Големия футбол май ти е мъгла-когато нямаш пари за трансфери,продават ти ключов играч (Алонсо) против волята ти ! Как да си номер едно в пъвенство кадето 4-5 отбора трошат луди пари за играчи и ти не си един от тях? Много бързо забрави купа на Европа и бой по Юнайтед ,Челси кадето ги хванат , с малки изкючения!С тези собственици на клуба ,за това което успява да направи Бенитес медал да му връчат!
Така че ако е вярно за преговорите и възможноста да отиде начело на Юве ,торинци ще се събудят,стига да има подкрепа на тамошното ръководство!
Така че ако е вярно за преговорите и възможноста да отиде начело на Юве ,торинци ще се събудят,стига да има подкрепа на тамошното ръководство!
-
- Контакти:
Човека който ви прати на дъното в Серия Б се съгласяваш с него
Не вярвах,че има фенове мазохисти...
Ти още ли не разбра че това е сценарий! И Моджи е просто изкупителна жетртва!

Ти още ли не разбра че това е сценарий! И Моджи е просто изкупителна жетртва!
ЛЕВСКАРКА написа:Ако стане факт и Бенитес поеме Юве, значи моето мнение ще е такова, че си отиде 1 зло, което беше Чиро и ще застане начело на биянконерите още по-голямо зло.
И аз съм на това мнение
Футболът е проста игра, но не е за прости хора!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/BB/FE/581c27154902bbfe.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/BB/FE/581c27154902bbfe.jpg[/wrapimg]
Да бе, да. А Марк Хюз поема Ливерпул.
ювентинецо,фен съм на ПУУЛ от 25 год. и ми позволи да имам малко повече от обикновени фенски пристрастия. с бенитес никога,ама никога няма да станем шампиони, а защо ,ако малко разбираш от психика и манталитет ,сам ще осъзнаеш. това е твърде дълъг разговор ,но не мисли ,че това ми е мнение от скоро.... за мен човека е кени !!!! само той знае какво е КОП и какво е АНФИЙЛД . испанеца още 20 години да седи все тая. той е далеч от тая религия....

Имаш поне 50 синтактични,правописни,пунктуационни и смислови грешки...Човек не може да ти хване мисълта на тебе...И се пише ЮНАЙТЕД,а на юнаитет...Тъп фен си ти,щом не можеш да приемеш твоето мнение и да гледаш по-далеч от носа си...avitohola написа:Тояа което е сега в Ливърпул не е само той виновен така че спрете тапи фенчета на юнаитет да пишете 7 място и ШЛ! Човека е много добър специалист отдавна доказан не само с Ливърпул! Одачен избор е ако доиде Хидинк за ЛИвърпул иначе не може и Моуринио ама много пари американците немат а иначе стила на игра на бенитез е много сходна с италянския стил така че би ми било интересно да видя какво ще стане!
Относно темата...От трън та на глог.Не мисля,че това е много удачен вариант