soUman написа:Така се прави! Като мамиш, отиваш в затвора! А не като в бг, като мамиш, продължаваш да мамиш още повече... ноо 150 милиона ? доста пари, малко са се изцепили..!
Какво коментираш в теми преди месец и отгоре

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
soUman написа:Така се прави! Като мамиш, отиваш в затвора! А не като в бг, като мамиш, продължаваш да мамиш още повече... ноо 150 милиона ? доста пари, малко са се изцепили..!
_RoKi_ написа:soUman написа:Така се прави! Като мамиш, отиваш в затвора! А не като в бг, като мамиш, продължаваш да мамиш още повече... ноо 150 милиона ? доста пари, малко са се изцепили..!
Какво коментираш в теми преди месец и отгоре![]()
_RoKi_ написа:soUman написа:Така се прави! Като мамиш, отиваш в затвора! А не като в бг, като мамиш, продължаваш да мамиш още повече... ноо 150 милиона ? доста пари, малко са се изцепили..!
Не си интересен и да се мъчиш не можеш да ме впечатлиш...Ама явно друго целиш с това да коментираш стари темиsoUman написа:_RoKi_ написа:soUman написа:Така се прави! Като мамиш, отиваш в затвора! А не като в бг, като мамиш, продължаваш да мамиш още повече... ноо 150 милиона ? доста пари, малко са се изцепили..!
Извинявай, че те засегнах и огорчих.. как може да комнентирам теми, които са от преди мн време.... не ме е срам
Еми щом продължаваш да ми пишеш,значи съм ти интересенsoUman написа:През **** ми е колко съм ти интересен
storm написа: Докато за Юве ...... ай стига глупости ,не разбрахте ли ,че онуй чучело Морати ни прецака за да може неговия "Интер" най после да стане шампион .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост