Ювентус няма нищо общо с скандала "Калчополи" ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Show Must Go On
Re: Ювентус няма нищо общо с скандала "Калчополи" ?
Това че са ги оправдали не значи че не са виновни.Хайде да не се правят на "ощипани моми"
- bebenceto
- Контакти:
Така е Недвед определено е символ на Ювето 
Аз много си ги харесвам,и страшно се ядосвах на глупавите клевети.Интер не са ми от любимите

Аз много си ги харесвам,и страшно се ядосвах на глупавите клевети.Интер не са ми от любимите

- storm
- Контакти:
Юве ,каквото и да стане винаги ще е първи !
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Всичко се връща!
А след скандала се радвам,че се видя,кой найстина обича отбора и кой играе само за пари.
А след скандала се радвам,че се видя,кой найстина обича отбора и кой играе само за пари.
-
- Контакти:
Мразя Интер имахме състав и беше много добър щяхме да сме шампиони заедно с Милан дълги години Интер пак щяха да са насухо дълги дълги години.Винаги съм го знаел,че Интер са на прецакали и ето,че то излезна на яве Мразя Интер тва е най-тъпия отбор в Света и най-корумпирания Интер в Серия Б да бъдат отнети титлите им, а нашите да бъдат върнати.
fena_1912 написа:Мразя Интер имахме състав и беше много добър щяхме да сме шампиони заедно с Милан дълги години Интер пак щяха да са насухо дълги дълги години.Винаги съм го знаел,че Интер са на прецакали и ето,че то излезна на яве Мразя Интер тва е най-тъпия отбор в Света и най-корумпирания Интер в Серия Б да бъдат отнети титлите им, а нашите да бъдат върнати.
Да а вие сте света вода ненапита! Айде моля ти се

- Canaries front
- Контакти:
Естествено ,че Юве и Милан бяха прецакани. Та те господстваха,като състави ,като игра ,като организация,не им беше нужно да си уреждат мачовете ,за да ги печелят. Бяха на върха не само в Италия ми и в Европа ( или може би и там са уреждали). Обаче ако се замислите ,къде бяха Интер ? Колко време не бяха подушвали титла ,кой има изгода да бъдат отслабени Милан и Юве,а и Лацио които бяха започнали да градят нещо голямо ? Във дъното на целия скандал седи един човек- Масимо Морати,Виери си го призна.Сега е редно да се върнат титлите на Юве,а принтер да прекара бая време в серия Б,те без това само се излагат в европа 

100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Макар, че мразя Интер - и е нормално все пак съм бианконер, но тук въпроса е друг. Според мен изобщо не е Интер(или поне не само те). Италианската хегемония през периода 2002-2006 беше доста по - осезаема отколкото сегашната на Англия. 3 поредни години имаше поне 2 италиански отбора на полуфинал, дори е имало случаи да са 3. Да не говорим че финала през 2002-2003 беше италиански, а Милан дори след скандала продължиха да мачкат. Знаеш ли какво ги интересува УЕФА, че Челси привлекли някакав пикльо от Ница ли, от Лион ли, от Ланс ли беше не помня? Защо мислите онзи спорен мач Челси - Барса : 1-1 имаше толкова подпиране от съдиите. Просто идеята на ШЛ е да се играят отбори от цяла Европа, а не на полуфинал да има по 2-3 дори 4 отбора от една страна. И от УЕФА са си напълно прави да правят това. Вярно, яд ме е, защото обичам Юве, верен фен съм на черно-белите, но какво да се прави... Горд съм, че Ювентус е бил смятан за един от най-големите в Европа. Защото каквото и да си говорим - вярно има ли сме велика история, най-успешния клуб сме с най-много трофеи, първият отбор сме - взел КЕШ, КНК и УЕФА и още много други, да не говорим какви играчи сме имали и сме изнесли. Но да погледнем каква е реалноста. Юве се мъчи в група със отбори които трябва да бие с разлика, миналата година отпадна от един ужасно слаб Челси(нищо че са Челси). Кога Ювентус е бил толкова слаб? Аз наблюдавам Юве от около 10-на години и не съм виждал по - слаб Ювентус от миналата година, а и тази отива натам. Истината е, че преди 3-4 години Италия беше най-добрата страна за футбол, само ще кажа няколко футболисти, които са били уникални играчи и ще останат такива:Малдини, Виери, Дел Пиеро, Неста, Буфон, Ибрахимович, Виера, Руи Коща, Шевченко, Конте, Такинарди, Ферара...това са само Милан и Юве. Хората на поне 16-17 години ще ме разберат защото знаят какви играчи са това. Сега в Италия се разполага главно на млади играчи, което ме радва и се надявам до няколко години да е най-силното първенство, като се има в предвид, че Англия играят все по-грозен футбол.
Така, малко се отплеснах, но исках да се изкажа. Ако тази "конспирация" не беше съществувала сега Милан, Юве и Рома щяха да нямат проблеми с Барса, Реал, Юнайтед, Челси и разни такива. Може да е за добро
Аз гледам позитивно на скандала, предпочитам да гледам интересен футбол, вместо да гледам как Италия мачка всичко. Друга истина е, че Италия винаги са играели грозен футбол градящ се на тактика, а сега Италианци са едни от най-добрите треньори. Само искам да ни върнат титлите, не искам нито един футболист да се връща. В Юве се играе с душа, не ми трябват продажници като Замброта, Ибрахимович и други "звезди".
Евала на всички, благодаря че прочетохте. Forza Juve и по-важното - Forza Italia!
Така, малко се отплеснах, но исках да се изкажа. Ако тази "конспирация" не беше съществувала сега Милан, Юве и Рома щяха да нямат проблеми с Барса, Реал, Юнайтед, Челси и разни такива. Може да е за добро

Евала на всички, благодаря че прочетохте. Forza Juve и по-важното - Forza Italia!
1934---1938---1982---2006
- soundtrack
- Контакти:
Много си прав,въпреки че искам да виждам един силен Юве.Свалям ти шапка за изказването 

САМО ДУНАВ РУСЕ И ЮВЕНТУС !
ФОРЦА БИАНКОНЕРИИИИИИИИИИИИИ