Sardukar написа:Сега гледам мача и съм доволен! Браво на Тевес!marchisio написа:Middlesbrough написа:Няма по голямо дърво от Царя на дърветата Цар лъв , ебаси некадърника !
Лихщайнер, неговата @@@ . Дано се контузи за 3 години.
Това е идиотско изказване! Все едно да ти пожелая 3 години да си безработен!!!! Играта на отбора в момента минава почти изцяло през Лихта! Може доста от ценриранията да му се провалят, но създава достатъчно положения за Цар Пън и другите! Дори да има слабости в играта му, той е мотора на този отбор при отсъствието на Пирло и Видал. В 3-5-2 Лихта е незаменим
Къв мотор ? Тевез е мотора, тоя проваля абсолютно всичко. Няма един качествен пас в наказателното поле, като му земат топката не се прибира веднага назад да си покрие зоната, каквото пипне го проваля. Абсолютен смешник, добре, че му изтича договора и иска много пари и надали ще остане. Бесен съм му, за тва го нахраних така. Дано Ромуло почне да играе по често, все едно центриране като хората ше направи за разлика от тоя.
modor написа:marchisio написа:Middlesbrough написа:Няма по голямо дърво от Царя на дърветата Цар лъв , ебаси некадърника !
Лихщайнер, неговата @@@ . Дано се контузи за 3 години.
Йоренте е за пейка, да. Тевез е звяр. Хареса ми и Перейра.
Ти не си добре......
Щом казваш.