ЛЕ:Ювентус - Олимпик Лион (10.04/22:05ч.) реванш 1/4 финал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: ЛЕ:Ювентус - Олимпик Лион (10.04/22:05ч.) реванш 1/4 финал

Мнениеот niki87 » 11 апр 2014 00:59

storm написа:Слабо пак, ама хайде честит ни първи 1/2 от много години, на мен лично ми е втори...

Аз им гледах 3-те поредни финала в ШЛ, като само в последния бях за тях :mrgreen: И ако не бяха направили простотията 99-та, сега Байерн щеше да има поне 6 КЕШ-а :mrgreen:
Иначе, май за пръв път от 2003 са на полуфинал в Европа. Аз в тоя турнир съм за Бенфика.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 11 апр 2014 05:33

niki87 написа:
storm написа:Слабо пак, ама хайде честит ни първи 1/2 от много години, на мен лично ми е втори...

Аз им гледах 3-те поредни финала в ШЛ, като само в последния бях за тях :mrgreen: И ако не бяха направили простотията 99-та, сега Байерн щеше да има поне 6 КЕШ-а :mrgreen:
Иначе, май за пръв път от 2003 са на полуфинал в Европа. Аз в тоя турнир съм за Бенфика.

Как за Бенфика бе Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 11 апр 2014 08:40

Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини разкритикува феновете на отбора за отношението им към отбора при победата с 2:1 над Лион в 1/4-финален реванш от Лига Европа.

„Ние сме много доволни от резултата“, каза италианският национал, чийто тим се класира за полуфиналите с общ резултат 3:1. „Понякога обаче хората приемат успехите на Юве за даденост, но днес видяхме, че Лион игра на живот и смърт в двата мача, опази ни в 180 минути и е трудно да вкараме при такива условия.“

„Ние добре се възползвахме от шансовете си, макар и да загубихме малко от остротата във втората половина от първото полувреме. Тя се върна след почивката и смятам, че заслужено продължаваме.“

„Малко се разконцентрирахме заради публиката, понеже докато водехме с 1:0 феновете се държаха така, сякаш трябва да атакуваме и ни е необходима победа с 4:0. Щом Лион изравни, те започнаха да ни освиркват, а това може да нарани самочувствието ни. В такъв момент е лесно да сбъркаш пас, понеже си под напрежение“, обясни Киелини.

Много си е права публиката !

Офтопик:

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 11 апр 2014 13:09

Middlesbrough написа:
Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини разкритикува феновете на отбора за отношението им към отбора при победата с 2:1 над Лион в 1/4-финален реванш от Лига Европа.

„Ние сме много доволни от резултата“, каза италианският национал, чийто тим се класира за полуфиналите с общ резултат 3:1. „Понякога обаче хората приемат успехите на Юве за даденост, но днес видяхме, че Лион игра на живот и смърт в двата мача, опази ни в 180 минути и е трудно да вкараме при такива условия.“

„Ние добре се възползвахме от шансовете си, макар и да загубихме малко от остротата във втората половина от първото полувреме. Тя се върна след почивката и смятам, че заслужено продължаваме.“

„Малко се разконцентрирахме заради публиката, понеже докато водехме с 1:0 феновете се държаха така, сякаш трябва да атакуваме и ни е необходима победа с 4:0. Щом Лион изравни, те започнаха да ни освиркват, а това може да нарани самочувствието ни. В такъв момент е лесно да сбъркаш пас, понеже си под напрежение“, обясни Киелини.

Абсолютно едва ли на някой му харесва в момента как играе ЮВЕНТУС..........
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 11 апр 2014 16:37

levskar_95 написа:
Middlesbrough написа:

Абсолютно едва ли на някой му харесва в момента как играе ЮВЕНТУС..........

Челси като играеха защитни цял сезон в ШЛ, как на техните фенове им харесва ?
Ювентус играе, за да печели. И го прави. Нямаме средствата и играчите, за да искаме всеки мач по 4 гола и 12 греди. Форца Юве и слушайте бат Киело и да не пишете глупости :*
"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 11 апр 2014 19:26

niki87 написа:

Искаш да кажеш, че онзи Байерн от 99 щеше да бие Ювентус от 99 на финала ли ?.. :)
Юве от 95 до 99 бе най силния отбор на планетата, нещо което ще е Байерн поне още три години сега... ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 12 апр 2014 01:20

Не знам, ама поне щеше да се избегне "драмата на века" :mrgreen: Аз се радвам, че в тоя период играха с Левски. Направихме страхотни мачове, като игра, срещу такова съзвездие от футболисти.

Върни се в “Ювентус”