ЛЕ:Ювентус - Фиорентина 22:05ч. (13.03) 1/8 финал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Re: ЛЕ:Ювентус - Фиорентина 22:05ч. (13.03) 1/8 финал

Мнениеот levskar_95 » 14 мар 2014 15:12

Отново малоумните постъпки на г-н Конте в действие......
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 14 мар 2014 23:55

:lol:
"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 15 мар 2014 11:50

Маркиз дай да си казваме нещата каквито са
Конте направи много за Юве , но няма смисъл да сме като овце и да се радваме безрезервно ... нека има и критика , просто секи си казва мнението в малкия форум на Юве в гонг ...
На теб ако ти харесва 70 мин срещу ФИорентина да играем с 11 отзад при 1-0 ок , на повече от нас не ни харесва , виж ако беше 1-2-3 път дори 5 ок ... но това е цял сезон в подобните мачове !!!
Не се взмима поука и тва е :Ь

Офтопик:

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 15 мар 2014 11:56

Няма треньор, които с толкова пълнеж, да направи това което Конте прави ;)
Да не мислите, че ако не му се доведат класни крила няма да смени схемата ? :roll:
Конте показва гъвкавост, когато има играчите да я направи. През първия му сезон ясно си пролича - от 4-2-4 до 4-3-3 после 3-5-2.
Конте е човека за този отбор, смяната му ще е пагубна за клуба. Чудя се дали да не се махне, да видите тогава какво ще е. Ще си цъкаме с Милан и Интер за 7-8-9 място ! :|
"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 15 мар 2014 12:12

Никой не казва Конте да се маха бро :С ... просто ни дойде малко в повече вече този сезон , като игра и тактика ...
Пълнеш мълнеж , едва похарчиха се доста пари за трансфери ... да не мислиш , че е без съгласието на Конте , той е искал да се зимат Падоин Исла , Пелузо ... това са си халф бекове тоест той е знаел , че ще играем с 352 , еми не става без резервен вариант в отбор като Юве ...
На мен този сезон в повечето мачове не ми носи наслада да гледам Юве и това е лошото :С ...
Шампиони сме в Италия , да видим кво ще стане в ЛЕ , и чакаме новия сезон да видим какви трансфери ще се направат това е
ФОРЦА ЮВЕ

Офтопик:

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 16 мар 2014 00:00

Middlesbrough написа:Никой не казва Конте да се маха бро :С ... просто ни дойде малко в повече вече този сезон , като игра и тактика ...
Пълнеш мълнеж , едва похарчиха се доста пари за трансфери ... да не мислиш , че е без съгласието на Конте , той е искал да се зимат Падоин Исла , Пелузо ... това са си халф бекове тоест той е знаел , че ще играем с 352 , еми не става без резервен вариант в отбор като Юве ...
На мен този сезон в повечето мачове не ми носи наслада да гледам Юве и това е лошото :С ...
Шампиони сме в Италия , да видим кво ще стане в ЛЕ , и чакаме новия сезон да видим какви трансфери ще се направат това е
ФОРЦА ЮВЕ

"Работата" на феновете е да подкрепят, не всеки мач да хранят я треньор, я играчите. Мен ми е неприятно да чета такива постове :|

Върни се в “Ювентус”