ЛЕ: Ювентус - Трабзонспор (20.02) 1/16 финал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Re: ЛЕ: Ювентус - Трабзонспор (20.02) 1/16 финал

Мнениеот matador » 20 фев 2014 22:00

Въпреки победа и добрия турнирен резултат играхме отвратително на моменти.Трябваше да си играем сериозно и да ги бием с 4,5 гола и на реванша да пратим Примаверата.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 21 фев 2014 07:37

Нормално отношение към един плебейски турнир. Иначе, така си играем цял сезон. Аз съм доволен. Само резултатите ме интересуват в това подобие на турнир.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 фев 2014 08:47

Ейййййй, каква изненада :shock: Дъртата я подпрял съдията .... пак :mrgreen: :lol: Смех, смех, с 60-милионния Погба, даже влезе и гига-звездата на междупланетарния футбол и циганин на пълен работен ден, Артуро Видал :lol: - и пак нищо .
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 21 фев 2014 08:56

storm написа:Изключително съм афектиран след този мач, за пръв път през управлението на Конте той ме разочарова истински..Толкова ядосан не бях след Галатасарай, от колкото сега..

Бездушници, аз днес видях едни бездушници...Заеби остарялата и неефективна схема, заеби покемоните Пелузо и Исла, ама това да сгрешиш 15 паса от подобно естество, вярвайте ми само в Юве съм го виждал..
Трагична защита с/у средняк в Турция, глупави и нелогични отигравания на някой халфове+ слаб днес Пирло ми дойде в повече...
Имахме късмет днес, да не получим гол, но с подобна игра в Турция ще е повторения от декември месец...
Като добавя и 10-те чисти пропуска които направиха от всякакви положения ми идва да се разплача от яд...

Аз съм така още от мача с Реал в Торино ...
Тъпото е че Конте не зима мерки ...

Офтопик:

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 21 фев 2014 08:57

Sardukar написа:Нормално отношение към един плебейски турнир. Иначе, така си играем цял сезон. Аз съм доволен. Само резултатите ме интересуват в това подобие на турнир.

Да де, ама мислиш ли ,че с подобна игра ни чака нещо повече от 1/8 ?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 21 фев 2014 13:04

В следващата фаза ви чакат Фиорентина.
Мисля, че здрави мачове ще се получат.
Като знам как се "обичат" и феновете на двата отбора :lol:

fyrtunko
Контакти:

Мнениеот fyrtunko » 21 фев 2014 13:20

Тряаше да им сложим поне още 3 на тия бездарници :)

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 21 фев 2014 16:04

bilyaletdinov написа:Конте другият път като тръгне да репликира дон Фабио нека се сети, че до момента в Европа е кръгла нула. Играта няма смисъл от коментар. Само късметът ни спаси от нов резил, но ако играем с такова настроение в Трабзон ще продължим да пишем историята на турския клубен футбол...

А какво постигна цайса ? С много по силен отбор и той си стигаше 1/4 финали и губеше от смешни инглиш отбори. Плюс тва при него играехме супер скучен футбол през повечето време.
Бях на бачкане и не съм гледал мача, ама в тоя турнир е най-важен резултата, както спомена и сардукара.
"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 26 фев 2014 15:54

marchisio написа:А какво постигна цайса ? С много по силен отбор и той си стигаше 1/4 финали и губеше от смешни инглиш отбори. Плюс тва при него играехме супер скучен футбол през повечето време.
Бях на бачкане и не съм гледал мача, ама в тоя турнир е най-важен резултата, както спомена и сардукара.

Дон Фабио е доста сериозна класа. Вярно, че играехме на моменти анти-футбол, но такива ни бяха играчите в средата на терена - Виера и Емерсон, липсваше ни креативността. Капело ме дразнеше единствено с отношението към Алекс, което беше необяснимо за мен. Но съм сигурен, че до 2-3 години с него начело и парите на либийците взимахме ШЛ. Но историята беше друга...А Конте до момента наистина е 0 в Европа и няма какво да се сърди. И вместо да се дърви, да вземе да си стегне отбора, защото потенциалът ни не е мъки с деветия в Турция на 1/16-финал за Лига Европа. Другият сезон ще си проличи дали ще успее да "еволюира" или ще се превърне в подобрено копие на Манчини.

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Ювентус”