Конте прави такива смени в 90% от мачовете на ЮВЕ от както е начело. Върти нападателите и бековете. Не виждам какво толкова ви е изненадало, че чак да го мислим

ПП Какъв ни беше баса, че не помня

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Sardukar написа:с коментара си предрекох 1/2 финал в ШЛДали не им вярвам? Вчера е досадна грешка, която е поправима, но неподхожда на амбициите ни. Иначе, няма да стане и нищо лошо, ако да речем Реал М ни бие два пъти в груповата фаза, но ние я преодолеем. МанЮ ни биха два пъти 2003, а после ние играхме финал в турнира (макар и да беше под друга форма). Така, че нищо фатално, но леко досадно.
Конте прави такива смени в 90% от мачовете на ЮВЕ от както е начело. Върти нападателите и бековете. Не виждам какво толкова ви е изненадало, че чак да го мислимНе сме с чак толкова къс състав.....
ПП Какъв ни беше баса, че не помня
Sardukar написа:аа аз казах, че е възможно....... мач за мач.... гадната истина е, че без фактора късмет силите са ни за 1/4 финал и това се видя миналата година(имам предвид вкараха ни ранен гол и мачът финишира, трябва повече опит). Ако срещнем съперниците си в точния момент може да рециклираме всеки! Все пак най-важното е колектива!
Sardukar написа:[offtopic]Ами Челси пропусна много в предните си две срещи.... Очаквам да си го изкараме на Базел. Мисля, че дори Моу няма да прави икономии днес и ще извадим голямата сопа. Имаш всички основания да ги играеш[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта