http://www.transfermarkt.co.uk/en/zoran ... 86473.html

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Sardukar написа:На мен дори Джовинко ми се вижда по-добър от цар лъв....... Тая една година му е еБала майката (да не говорим, че аз не го имам за някакъв супер футболист). Да вкара 30% от положенията, които му се открият ще съм доволен. Да помогне и в създаването на голове и стига толкова. Не очаквам повече. Тоест 10 гола и 5 асистенции макс!
bilyaletdinov написа:Sardukar написа:На мен дори Джовинко ми се вижда по-добър от цар лъв....... Тая една година му е еБала майката (да не говорим, че аз не го имам за някакъв супер футболист). Да вкара 30% от положенията, които му се открият ще съм доволен. Да помогне и в създаването на голове и стига толкова. Не очаквам повече. Тоест 10 гола и 5 асистенции макс!
Бас, че головете ще са над 10
Sardukar написа:ДобреНо да знаеш, че говорим само за шампионата
За купата може и да вкара 3-4 гола и да стигне 12-13 общо, ама и това ми се вижда много. Ако вкара 15 гола във всички турнири или 11 в шампионата ще си сложа негова снимка за 1 седмица
Ти, няма смисъл да слагаш нищо
Sardukar написа:Матри е добър нападател. Просто при нас с постоянните рутации им еБаваме майката на индивидуалните представяния..... Има доста отбори в Англия, които ще прогресират доста с тях двамата (не говоря да ги вземат заедно). НЕ знам, защо едни Ливърпул не се напъват за тях, когато направо е задължително да вземат поне още 1 нападател.....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта