Виж ся
Аз лично не се съмнявам в професионалното работене в Байерн М и липсата на толеранс към подобни изцепки. Преди ти или друг баварец да сложите клипчето на Швайни (от един мач за купата на Германяи май беше) как се застъпва да не изгонят един опонент ще ти напиша няколко неща.
Хубаво, че го порицават, ама това не е детска градина или училище! Има си правила! Да, съдията беше слаб и имате основание да претендирате, че е можело и дори е трябвало да бъдат изгонени наши играчи, но е факт, че никой играч на ЮВЕ не направи това, което стори Рибери. Всички останали положения в мача могат да бъдат разглеждани в контекста на съдийството! Ситуацията със Рибери е такава, че тя е надконтекстуална! Няма значение какъв е аршина на съдията и дори кой е той! Няма друго тълкуване освен червен картон! И аз не искам да го накажат, щото така Байерн М ще стане много по-слаб отбор, а такива са правилата на играта! При такива положения не може да има компромис! Това си е наказание от 2-3 мача минимум! Умишлено застрашаване на здравето на съперник! Добре, че ритна Видал и очевидно чилиеца е бил стегнат, защото можеше да го изгърби за неопределено време. Футболът не е детска градина, че да си дърпат ушите! Това не е високо вдигнат крак или настъпване по ръката! При малко по-лош късмет Видал щеше да почива няколко месеца! Е, няма как да съм доволен, че са му се скарали в отбора!
ПП Замина тази ситуация! Дано препиете с бира за реванша в Торино!