juventuss написа:искам ПСЖ не искам Дортмунд ! :D Борусия са много силен отбор и според мен ако играем с тях няма да продължим
ПСЖ , Реал М , Дортмунд на финал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
juventuss написа:искам ПСЖ не искам Дортмунд ! :D Борусия са много силен отбор и според мен ако играем с тях няма да продължим
Sardukar написа:и с ЧЕЛСИ за супер купатаПо-бавно да я караме
Още жребий няма, а вече и финал играем. Отборът има сили за нещо хубаво, но трябва да бъдем реалисти - ще е много зор с две години работа да вземем ШЛ или дори да играем финал! Големите очаквания рядко са за хубаво, когато си тръгнал по-пътя на купите
Шансовете на ЮВЕ са добри, което е достатъчен аргумент да не мислим за този турнир! Поне докато не бъде теглено тотото
marchisio написа:Sardukar написа:С извинение, но майната му на всеки следващ. Има доста време до 1/4 финалите! Важно е да печелим в калчото!
Любимия ми потребител![]()
Sardukar написа:и с ЧЕЛСИ за супер купатаПо-бавно да я караме
Още жребий няма, а вече и финал играем. Отборът има сили за нещо хубаво, но трябва да бъдем реалисти - ще е много зор с две години работа да вземем ШЛ или дори да играем финал! Големите очаквания рядко са за хубаво, когато си тръгнал по-пътя на купите
Шансовете на ЮВЕ са добри, което е достатъчен аргумент да не мислим за този турнир! Поне докато не бъде теглено тотото
Sardukar написа:Е, ясно е, че имаме шансове за финал в ШЛ, но преди да видим тотото... са само спекулации!
хаха мъчиш се да ме дразниш за ЧЕЛСИ ли? ЧЕЛСИ спечели като отбор! Само, че няма как да сравняваме този ЮВЕ с ЧЕЛСИ от миналата година. ЧЕЛСИ беше в края на един цикъл, в който имаше уникален състав и хвана последния влак, а трябваше отдавна да е взел 2-3 ШЛ! Този ЮВЕ е на 2 години и ако ще го оприличаваме на ЧЕЛСИ... мен ми прилича на онзи 2005г., когато отпадна от Ливърпул след гола фантом! Тоест, в началото на своя цикъл! Разбрах те, че не харесваш ЧЕЛСИ, но със сигурност онзи състав, който спечели ШЛ миналата година имаше огромна класа и опит!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта