Рома - Ювентус / Serie A
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Рома - Ювентус / Serie A
Ако питаш Конте защо държи още Матри на терена, едва ли ще успее да ти отговори 

- obi4am_pirin
- Контакти:
tevez написа:Ако питаш Конте защо държи още Матри на терена, едва ли ще успее да ти отговори
Как така?!Онзи ден беше велик треньор с гениална тактика!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
obi4am_pirin написа:tevez написа:Ако питаш Конте защо държи още Матри на терена, едва ли ще успее да ти отговори
Aко някъде намериш къде съм казал, че е велик треньор с гениална тактика.. ще направя каквото кажеш?
НЕ СЪМ фен на Ювентус, гледам мачът просто за кеф и коментирам като безпристрастен фен.
Ще обръщаме мач с недоразумение като Падоин еми не знам как ще стане?
- levskar_95
- Контакти:
Голям гол !! И за пореден път играем посредствено,без никаква идея в атака....................
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:
- levskar_95
- Контакти:
obi4am_pirin написа:tevez написа:Ако питаш Конте защо държи още Матри на терена, едва ли ще успее да ти отговори
Жалък си моето момиче !!!!
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:
- obi4am_pirin
- Контакти:
tevez написа:obi4am_pirin написа:tevez написа:Ако питаш Конте защо държи още Матри на терена, едва ли ще успее да ти отговори
Aко някъде намериш къде съм казал, че е велик треньор с гениална тактика.. ще направя каквото кажеш?
НЕ СЪМ фен на Ювентус, гледам мачът просто за кеф и коментирам като безпристрастен фен.
В темата за мача Селтик-Ювентус може да се видят всички капацитети
damyanov1963:
obi4am_pirin написа:В темата за мача Селтик-Ювентус може да се видят всички капацитети
Тогава не се обръщай към мен с този въпрос, като ми цитираш мнението, питай тези, които са писали там.
smeshni sme,napravo sramna rabota