Ювентус-Дженоа (26.01/21.45ч.) Seria A

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Ювентус-Дженоа (26.01/21.45ч.) Seria A

Мнениеот bilyaletdinov » 27 яну 2013 00:02

storm написа:Само мишките се оправдават със съдията.... Колкото ни е взел толкова и ни е дал и това е човешки грешки нормално е ... Беше с гръб към ситуацията, а другите съдии нямат смелост в 90-ата минута да взимат подобно решение, било то и правилно...
Хич не я мисля тая дузпа, защото ние сме си виновни...Втори пореден мач бе , ВТОРИ ! ! !
Миналата година с/у ей тия пак подобен сценарии...
И пак казвам най-хубавото е , че Вучинич няма да играе с/у Киево ако не се лъжа....

Анелка ще промени всичко :!:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Gorden
Контакти:

Мнениеот Gorden » 27 яну 2013 00:03

Според мен първата част на мача имахме доста неправилни подавания. Съдята го беше страх да дава дуспи за Юве имаше си цели 3 които всеки друг би ги дал. Втората част направихме им страшна преса след техния има гол. Голяма грешка правиме след всеки гол вкаран от нас се прибираме. Това е основната ни грешка не толкова нападателите въпреки, че и те имат вина за малко вкарани голове. Не съм съгласен за Де Челие според мен игра много добре, Вученич направи доста грешни пасове. Надявам се да си изкараме ядът върху Лацио за купата и да не допускаме повече такива грешки. Иначе чест му прави на Бориело след като вкара гол не го отпразнува.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 27 яну 2013 00:05

не е хубаво, че не се оценя цялостния принос на Вучинич за ЮВЕ... И днес той направи гола, а и почти винаги така става.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 27 яну 2013 00:06

daniel875 написа:
levskar_95 написа:Не знам какво ни става от началото на годината не сме изиграли нито един мач както трябва.Вучинич,Де Челие и Куа могат спокойно да си търсят нов отбор,защото по-големи бездарници на терена от тях нямаше.А до колкото до съдията няма да го коментирам,защото има едни педер*счета като данилчо,дракончо и тн.,който са много компетентни на тази тема :shock:

Е то остава да говорите за съдиите. Щеше да е много нахално вече. Този мач беше нарисуван от главния, с човек повече... Какво повече?
А такива приказки, че този или онзи не ставал, са ми най- смешни. Значи, когато побеждава един отбор, всички са велики, но когато губи точки, да ги махаме.
От изредените Куалярела е най- опасен със сигурност, много прилича на Дел Пиеро, но е далеч от класата му. Срещу "Милан" изтърва онова положение, което не му беше свирено засада.

Пич,никога не съм харесвал Вучинич и Де Челие.Първия не го харесвам,защото почти всичките му мачове през сезона прави едно и също,когато е на терена.Взима топката,задържа я,изчаква да се съберат около 4 човека около него и я губи,а 2-рия него понасям,защото нито има техника,нито центриране само с бързина разполага,ама пак не е за ЮВЕНТУС.А доколкото до Куалярела,в последните мачове в,който му беше гласувано доверие,трябваше да го търся със свещ,за да го открия на терена. :|
Последна промяна от levskar_95 на 27 яну 2013 00:14, променено общо 1 път.
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/353/7929353F.jpg[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]http://www.levski2000.kottas.org/games/team061122.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 27 яну 2013 00:09

bilyaletdinov написа:
storm написа:Само мишките се оправдават със съдията.... Колкото ни е взел толкова и ни е дал и това е човешки грешки нормално е ... Беше с гръб към ситуацията, а другите съдии нямат смелост в 90-ата минута да взимат подобно решение, било то и правилно...
Хич не я мисля тая дузпа, защото ние сме си виновни...Втори пореден мач бе , ВТОРИ ! ! !
Миналата година с/у ей тия пак подобен сценарии...
И пак казвам най-хубавото е , че Вучинич няма да играе с/у Киево ако не се лъжа....

Анелка ще промени всичко :!:

В това слабо първенство дори и тези загубени 7 точки вече от началото на годината не са фатални, ама идва Лига и там трябва да се играе по друг начин...
Аз се дразня само и единствено на това, че като поведем и Конте ги връща назад... Естествено и това, че налага някой футболисти само и единствено защото са италианци, което не е правилно според мен...
Типичен пример, ако си забелязъл днес в края Джакерини...
Овладя една топка по крилото тръгна напред и накрая се зачуди да подава на Джовинко, който бе до него или да играе ек на ек и да центрира и накрая загуби топката .. това е пример за футболист, който не поема отговорност и го е страх....
Е така и аз, като по малък, като играех бях същия... за това може би и не стана нищо от мен....
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 27 яну 2013 00:19

storm написа:В това слабо първенство дори и тези загубени 7 точки вече от началото на годината не са фатални, ама идва Лига и там трябва да се играе по друг начин...
Аз се дразня само и единствено на това, че като поведем и Конте ги връща назад... Естествено и това, че налага някой футболисти само и единствено защото са италианци, което не е правилно според мен...
Типичен пример, ако си забелязъл днес в края Джакерини...
Овладя една топка по крилото тръгна напред и накрая се зачуди да подава на Джовинко, който бе до него или да играе ек на ек и да центрира и накрая загуби топката .. това е пример за футболист, който не поема отговорност и го е страх....
Е така и аз, като по малък, като играех бях същия... за това може би и не стана нищо от мен....

Ами от всяко дърво свирка не става :mrgreen: Не може да искаме от Джакерини да бъде лидер . В такива моменти трябва да изпъкват големи фигури , лидерите - Джовинко , Вучинич , Видал , Маркизио , Пирло . Не може да очакваме , че Джакерини или Белтраме ще ни обърнат мача , въпреки че и двамата бяха близо до това да го направят . За лигата имам по-особено мнение , на директна елиминация ще бъдем много силни . С връщането на Пирло , Джовинко и Маркизио в състава нещата ще се оправят , разчитам и на опита на Анелка да си каже думата в тези мачове . Дано Киелини се върне по-бързо , защото ни е много нужен . За Конте бих казал , че е млад треньор и има доста хляб да изяде , но той е един от последните хора в Юве , които бих критикувал ...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 27 яну 2013 00:44

Конте не връща отбора назад, просто играчите решават, че могат да спестят сили срещу уж "посредствени" отбори. Мираж е, че Антонио дава шанс на играчи, само защото са италианци. Това ни е 5 мач ако не се лъжа, доста сгъстен цикъл, нормално е да има спадове.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
mmm1987
Контакти:

Мнениеот mmm1987 » 27 яну 2013 00:54

Най-големите смешници мястото им е в серия ц ако не бяха съдиите да ги бутат до сега щяха и там да се намират.Тоя смешник Конте се показа че за нищо не става.
20 May 1992 Barcelona 1–0 Sampdoria
17 May 2006 Barcelona 2-1 Arsenal
27 May 2009 Barcelona 2–0 Manchester United
28 May 2011 Barcelona 3–1 Manchester United
:D:D:D:D:D

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 27 яну 2013 09:27

drakon написа:Aко играе младока Анелка съм силно притеснен за Дженоа :lol: :lol: ! Обаче един равен е напълно резонен ;) с оглед на това ,че двата състава са равностойни като единици !

Kаква прогноза само удар в десетката ;) ! Лацио направи пълно капо , "зебрите " се издъниха ,oстава Интер и Парма да си свършат работата ;) !

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 27 яну 2013 09:45

DON Del Piero написа:До тук в коментарите срещнах точно трима глупаци.Чудя се от къде такава омраза у вас...Жените ли, не ви дават.Пи*ките ли, не ви стават ???
Стига сте плюли...особено момчето без връзка с главния мозък(аватар с акула).

Мача е важен, като всички други 37 през сезона за първенство.Очаквам победа 2:0 ;) ;) ;)

Mомчето без връзка с главния мозък говори с факти , пък тес дет злобеят нека си плюят :)
Казах Х , защото беше логично така да свърши тази среща . За съжаление некой хора помислиха , че се шегувам .. еми другия път пак так ;)
Лек ден биЯнкоНери ;)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Ювентус”