storm написа:В това слабо първенство дори и тези загубени 7 точки вече от началото на годината не са фатални, ама идва Лига и там трябва да се играе по друг начин...
Аз се дразня само и единствено на това, че като поведем и Конте ги връща назад... Естествено и това, че налага някой футболисти само и единствено защото са италианци, което не е правилно според мен...
Типичен пример, ако си забелязъл днес в края Джакерини...
Овладя една топка по крилото тръгна напред и накрая се зачуди да подава на Джовинко, който бе до него или да играе ек на ек и да центрира и накрая загуби топката .. това е пример за футболист, който не поема отговорност и го е страх....
Е така и аз, като по малък, като играех бях същия... за това може би и не стана нищо от мен....
Ами от всяко дърво свирка не става

Не може да искаме от Джакерини да бъде лидер . В такива моменти трябва да изпъкват големи фигури , лидерите - Джовинко , Вучинич , Видал , Маркизио , Пирло . Не може да очакваме , че Джакерини или Белтраме ще ни обърнат мача , въпреки че и двамата бяха близо до това да го направят . За лигата имам по-особено мнение , на директна елиминация ще бъдем много силни . С връщането на Пирло , Джовинко и Маркизио в състава нещата ще се оправят , разчитам и на опита на Анелка да си каже думата в тези мачове . Дано Киелини се върне по-бързо , защото ни е много нужен . За Конте бих казал , че е млад треньор и има доста хляб да изяде , но той е един от последните хора в Юве , които бих критикувал ...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!