Ювентус-Рома (22.04/21.45ч.) Seria A
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ювентус-Рома (22.04/21.45ч.) Seria A
Честита Победа на всички фенове ! Аз лично не съм очаквал чак такъв разгром над Рома, но си заслужихме победата с голямо раздаване по всички фронтове. Марота и Конте мисля, че не трябва да бъдат обвинявани за покупките за почти нито един играч в отбора. Показахме, че и за малко пари може да се направи добре работещ отбор и да бъдат изградени Юветинци. Относно дуспата мисля, че нямаше контакт и можеше и да не се свири както и червения картон, но това нямаше кой знае колко да промени нещата на терена поради простата причина сърцатия отбор на Ювентус. Поздрави за всички фенове очакват ни още важни мачове и трябва да ги спечелиме както и мача за купата.
тактиката и днес проработи
уникален мач... началото беше тввввърде добро за да е истина,но беше истина което е много добре
очаквах доста по-труден мач и точно в такива моменти си личи огромната работа която свърши Конте в отбора ! Миналата година издъхвахме, а сега вече е краят на сезона,мачовете са почти непрекъснато сряда неделя и въпреки това наште момчета не спират да тичат по целия терен да пресират да мачкат да надиграват,така че Конте направи този Юве и решенията да замрази играчи като Красич,Елия,Амаури и Якинта явно са били правилни ! (макар че за 2 от тях се съмнявах
) Още малко остава до края и с тази преднина и оставищете мачове до края се надявам че,можем да станем шампиони без загуба
Айде ювентинци, толкова от мен 

daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.
"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"
Не ми пука кой ще стане шампион, но Юве отново е в играта...и най-важното е, че пак ще играе в ШЛ 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Не можах да гледам мачът, но не съм учуден. Юве заслужават да са шампиони!
Биха всички тази година, а тях никой не ги би и ми се струва, че е справедливо да спечелят титлата 

само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Честита победа на феновете на Юве.
Гледах само първото полувреме,но след него всичко беше решено.
Гледах само първото полувреме,но след него всичко беше решено.