JuveNews: Искат Бербатов в Ювентус
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: JuveNews:Бербатов отива в Юве
Твърдо за БЕРБО 

"Когато един отбор изпадне във втора дивизия, футболистите напускат, а мъжете остават" (Павел Недвед)
Да бе!И там ли да е резерва?
Да върви заглава, все ми е тая.
- bekono
- Контакти:
durex написа:Халал да ви е
Вие ще ревете от него, ама ще е късно

Иначе 8 милиона + Красич са си доста пари, дори за Митко. За тази сума може да бъде привлечен, ако не по-класен, то поне по-млад играч

[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Re: JuveNews: Искат Бербатов в Ювентус
Бербатов ще е чудесна изненада ако дойде в Юве. Има все още много футбол в него и умее да задържа топката и ще пасне много добре на отбора ни. Играе красиво задържа топката много добре, умее и да извежда колегите си в атака на добри положения също така е добър и при статични положения и игра с глава. Въпреки това мисля, че са си много пари ако се даде Красич и 7-8 милиона за него. Реалната му цена в момента е към 7-8 милиона евро. Въпреки всичко това тази новина ми се струва спекулация едва ли ще в Юве, но ако дойде ще има и още една добра новина за нас може да бъдат закупени правата за италианското първенство и шампионска лига.
-
- Контакти:
durex написа:DmG написа:durex написа:Халал да ви е
Пак ще се справи по-добре от футболистите на един отбор на 7мо място !
Ще се справи ако беше с 3-4 години по-млад. Няма за кога да се справя вечеБербо го уважавам,но не вярвам да му потръгне играта в Италия. За Германия си е най идеален.
Значи толкова го уважаваш щом мислиш така за него.Мога да ти изброя играчи и то във топ форма,които са с по 3-4-5 год.по големи от Бербатов,и се справят отлично в серия А.За мен Ювентус е точния отбор.
Аз берба не го искам.Да стой по далеч от Юве.Не,че не го харесвам или не е класен,но е стар,и е голям мързел.То Красич и Елия не помирисват терен,точно защото играят само в атака,а кво говорим за берба 

[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
салата от нападатели ще правят ювето
само че като влезне /ако / финансовия феърплей такива отбори като милан,интер,рома и юве с задължения от 30 до 200 милиона ще им се стъжни доста... 

ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995
NUP-1995 написа:салата от нападатели ще правят юветосамо че като влезне /ако / финансовия феърплей такива отбори като милан,интер,рома и юве с задължения от 30 до 200 милиона ще им се стъжни доста...
Хахааххахахахаа приятелче,Ювентус след тази година ще се издържа само от приходи,така че финансовия феърплей не ни е*е

[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]