Ювентус-Милан 20.03/21.45ч. Coppa nazionale
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ювентус-Милан 20.03/21.45ч. Coppa nazionale
за малко да прееба постата като писах тук на почивката :D много много слабо 2ро полувреме,не трябваше да се прибираме и да ги оставяме да играят,защото милан тогава е силен. МИРКО,КАКЪВ ГОЛ !!! и не само гола,но целия мач му беше много силен. Бориело уникално слаб за пореден път.Първа загуба на Конте,но пък нали тая загуби ни класира за финал,ако загубите в шампионата ни направят шампион,му пожелавам няколко и там
айде сега ще се спи спокойно и от утре ще се мисли за мача с принтерите FORZA JUVE

daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.
"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"
Честито класиране на финала на "Ювентус"! С малко повече състав от миналите два мача ви показахме част от класата на "Милан".
Ако Пипо беше с няколко години по-млад, онова положение в последните минути на второто продължение щеше да е гол. Много се замота с топката и за съжаление изтърва.
И срещу "Барселона" се видя, и в този мач, че при благоприятен резултат(и в случая се играха продължения) сякаш малко психика не стига на играчите да се затворят компактно и да излъжат съперника. Много лошо подреждане в допълнителните трийсет минути, доста брак. Емоцията ли, липсата на психика ли, както си мисля, но едно от двете надделя и нещата се обърнаха. Голът на Вучинич е миг гениалност, но и Амелия отново ме разочарова. Явно фактът, че е резерва му "помага" да получава лесно голове.
Ако Пипо беше с няколко години по-млад, онова положение в последните минути на второто продължение щеше да е гол. Много се замота с топката и за съжаление изтърва.
И срещу "Барселона" се видя, и в този мач, че при благоприятен резултат(и в случая се играха продължения) сякаш малко психика не стига на играчите да се затворят компактно и да излъжат съперника. Много лошо подреждане в допълнителните трийсет минути, доста брак. Емоцията ли, липсата на психика ли, както си мисля, но едно от двете надделя и нещата се обърнаха. Голът на Вучинич е миг гениалност, но и Амелия отново ме разочарова. Явно фактът, че е резерва му "помага" да получава лесно голове.
Последна промяна от daniel875 на 21 мар 2012 00:30, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Любимците ми в нашите редици се разписаха,което ме прави още по-радостен
,въпреки че не можах да гледам мача
Иначе честит финал и от мен на всички бианконери във форума и дано на 20-ти или 23-ти май да празнуваме златен дубъл 

"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти
Джанпиеро Бониперти
Grande Juve !!!
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
НАЗДРАВЕ ПИЧОВЕ 

"Когато един отбор изпадне във втора дивизия, футболистите напускат, а мъжете остават" (Павел Недвед)
Не искахме да ги бием,иначе още два гола минимум щяхме да вкараме.Както и да е,целта оправдава средствата,на финал сме,и утре ще стискам палци на Сиена!!
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
Честит финал на всички фенове! Знаех си, че ще си го вземем този мач. Не съм сигурен до колко може да се каже първа загуба защото наще тактически и физически надиграхме Милан.Може би в родовното време да се води загуба, защото малко се отпуснахме втората част. Браво на Дел Пиеро просто е невероятен играч дано спечели с отбора шампионата и купата на Италия. Ще се радвам да му предложат нов договор. Мисля, че целия отбор игра много добре, само Бориело защо влезна в игра даже и жълт картон изкара за нищо. Мирко вкара чудесен гол и започна да навлиза във формата в която искаме да го виждаме. Определено той е играч на мача. Радвам се, че не го контузиха с тези опити да му счупат краката.
Мача Наполи- Сиена ще е доста интересен и са възможни изненади.
Мача Наполи- Сиена ще е доста интересен и са възможни изненади.
- storm
- Контакти:
Това е загубата от която се нуждаем.. Видя се, че нямат сили да носят на плещите това, че са непобедени..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Определено ще започна да гледам мачове на Ювентус ако Дел Пиеро е титуляр по-често.
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/11/55/5d27f598c4191155.jpg[/rimg]
Thug Life написа:Определено ще започна да гледам мачове на Ювентус ако Дел Пиеро е титуляр по-често.
Той определено трябва по-често да почва титуляр ! И снощи се видя че Бориело и Дзакерини не заслужават и като резерви да влизат , учуден съм просто как може тези играчи да са в Юве

[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]