Ако отбора играе Мирко да консумира, той ще вкара над 20 гола

Всеки нападател, който вкарва над 20 гола е консуматор на своя отбор! При нас Мирко има по-креативни функции и мисля, че вкарваше достатъчно преди контузията. За мен класата се измерва много странно в България. Отбор се смята за класен, когато бие въпреки слаби игри, а за футболисти най-често нападатели не е така(сиреч, когато вкара гол, но е в слаба форма или халф е слаб но вкара/подаде за гол)...ЮВЕ не е толкова резултатен отбор в момента, за да има футболист, който да реализира над 25гола! Създават се положения, но те се откриват пред играчи от всички линии, а например в Арсенал Ван Перси вкарва 2 от 5-6 положения(говоря по-принцип). В ЮВЕ колектива работи за всички(поне на мен така ми изглежда, а и ми харесва).
За мен Бонучи не прогресира достатъчно и скоро ще седне на пейката...Не, че играе много слабо, но както казах Бардзали играе перфектно! Изглежда сякаш, той върши цялата работа, а отиграванията на Лео изглеждат малко... дървени? Двата шпагата първото в лявата зона на терена до тъча бяха... комични! После изкара жълт картон на Киелини... Бонучи има потенциал, но аз лично очаквах повече от него!