smash_the_reds абе пич дай го по спокойно...ако искаш да дразниш някого не си избрал верния форум!Върви във оня на Жилина,БАТЕ или Тампере..така де тук нестава дума за бг футбол!Юве направиха наистина няколко добри трансфера за които аз съм за...но имаме още няколко неща за оправяне Диего е супер,Мело също е луд,Киелини е звяр а Джовинко само чака своя шанс,така че имаме повод да чакаме нещо голямо Страшно се гордея че Недвед беше част от този отбор!Форза Юве!
Така да се каже, трябва ни един млад нападател, таран. Лавеци, може би или някой подобен. Такъв ни трябва и след 3-4 години с Джовинко ще бъдат добра двойка напред. Не ми се вижда чак толкова далече този 1/2 финал П.П.Абе Кришито и Алмирон не се ли връщат в началото на следващия сезон?
adameca написа:Много ни трябва един добър защитиник и може би едно крило
какъв защитник бре?? Имаме 1 от най-добрите 2йки централни защитници. За крилото Имаме Каморанези и може би Джовинко който може да играе като крило и нападател
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Диего вече официално е наш играч, по документи, по права, по всичко. Днес бе представен и е поличл страхотно посрещане. А това за мело сигурно ли е защото в официалните сайтове не пише нищо