лед като всичко е ясно за колективния трудов договор между играчите и Италианския футболен съюз е време отново всички Ювентинци да надигнем глава с надежда за нещо по добро , а защо не и така мечтаното скудето ..
Стачката парадоксално за мен може да се окаже много силен коз за нас .. Ето какво мисля аз и според мен ще има и много на моето мнение ..
1. Тези допълнителни 2 седмици ще ни дадат освен повече време за сработване на отделните единици (визирам новите играчи) , но и контузените играчи ще се възстановят по бързо , нещо от което страдаме много ..
2. Сгъстяването на програмата е само в наша полза, поради факта, че конкурентите ни от Милан, Принтер , Наполи и Лацио имат мачове в Европа и за тях ще е по трудно в този сгъстен цикъл ( контузени играчи, умора и т.н все + за нас )
3. Каквото и да си говорим винаги е по добре да тръгнеш като домакин на новия си стадион срещу не толкова силен отбор като Парма , е вярно всички помним миналата година , но това беше прецедент.. Един евентуален мач срещу Удинезе на Фриули щеше да ни е много по трудно и щеше да стане както с Бари миналата година ...
За мача с Парма очаквам 40 000 в новия ни дом и една що годе добра продукция на нашите и победа независимо от резултата .. Ще има известна скованост , но си мисля, че този мач можем да го вземем само от рева на новия ни стадион..
Състава ,който искам да излезем :
Буфон, Джорджо, Кайцата, Лихтщайнер, Де Челие , Красич, Маркизио, Пирло, Видал , Вучинич и Фабио/Матри..
ФОРЦА ЮВЕ ! ! ! Виж какво пише във форума на juventus-bulgaria.com. Малко прилича на това, което ти си постнал "малко"
Ювентус-Парма 11.09.11г. -13.30 ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- storm
- Контакти:
Re: Ювентус-Парма 11.09.11г. -13.30 ч.
CapO написа:лед като всичко е ясно за колективния трудов договор между играчите и Италианския футболен съюз е време отново всички Ювентинци да надигнем глава с надежда за нещо по добро , а защо не и така мечтаното скудето ..
Стачката парадоксално за мен може да се окаже много силен коз за нас .. Ето какво мисля аз и според мен ще има и много на моето мнение ..
1. Тези допълнителни 2 седмици ще ни дадат освен повече време за сработване на отделните единици (визирам новите играчи) , но и контузените играчи ще се възстановят по бързо , нещо от което страдаме много ..
2. Сгъстяването на програмата е само в наша полза, поради факта, че конкурентите ни от Милан, Принтер , Наполи и Лацио имат мачове в Европа и за тях ще е по трудно в този сгъстен цикъл ( контузени играчи, умора и т.н все + за нас )
3. Каквото и да си говорим винаги е по добре да тръгнеш като домакин на новия си стадион срещу не толкова силен отбор като Парма , е вярно всички помним миналата година , но това беше прецедент.. Един евентуален мач срещу Удинезе на Фриули щеше да ни е много по трудно и щеше да стане както с Бари миналата година ...
За мача с Парма очаквам 40 000 в новия ни дом и една що годе добра продукция на нашите и победа независимо от резултата .. Ще има известна скованост , но си мисля, че този мач можем да го вземем само от рева на новия ни стадион..
Състава ,който искам да излезем :
Буфон, Джорджо, Кайцата, Лихтщайнер, Де Челие , Красич, Маркизио, Пирло, Видал , Вучинич и Фабио/Матри..
ФОРЦА ЮВЕ ! ! ! Виж какво пише във форума на juventus-bulgaria.com. Малко прилича на това, което ти си постнал "малко"
Това във форума juventus-bulgaria ... съм го писал аз ..

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Очаквам разгромна победа за Юве с 4-1.Браво Сторм, хубава тема.
Ти си страшна машина значи. Почти 100% памет
).

- liverpool96
- Контакти:
- storm
- Контакти:
CapO написа:Ти си страшна машина значи. Почти 100% памет).
Глупости .. копирах го от там..

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Най-накрая почва новия сезон с нова надежда,нови играчи и най-важното-НОВ ДОМ !Надявам се да бием с разлика и вярвам,че ще го направим пък каквто ще да ства после
Аз за едно се радвам на стачката,почваме с домакинстово на новия стдион,какво по-хубаво от тва !? 

daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.
"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"