Джузепе Роси към Юве: Вземете ме

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Джузепе Роси към Юве: Вземете ме

Мнениеот Masaba » 13 юни 2009 14:41

Джузепе Роси призова ръководството на Ювентус да отправи оферта за него до настоящия му клуб Виляреал, за да може да се превърне в заместник на Давид Трезеге.

„Чух за подобна възможност”, призна италианският национал пред „Tuttosport”. „Имам дългосрочен контракт с Виляреал, щастлив съм тук. Но трябва да призная, че мечтата ми е да се върна в Италия”, добави той.

„Всичко зависи от моя клуб, дали иска да ме продаде, и от това дали все пак двете страни ще успеят да стигнат до евентуално споразумение. Единственото, за което мисля в момента, е представянето ми на Купата на Конфедерациите”, призна Роси.

Според италианското издание, „старата госпожа” ще трябва да извади около 17 милиона лири, тъй като вкара 12 гола в Примера този сезон, а договорът му с Виляреал е до 2013 година.

Страхотен играч!Дано ръководството да чуе думите му и да го привлече.Той е идеален заместник на Трезегол!

del piero
Контакти:

Re: Джузепе Роси към Юве: Вземете ме

Мнениеот del piero » 13 юни 2009 15:38

JUve si ima Del Piero,Amauri,Iaquinta i Trezege.Eventualno pri napuskane na Trezegeuet moje da se misli za privlichane na Rossi ili Lavezzi.Na tozi etap e vajno da vzemem Dossena i D'Agostino.

Потребителски аватар
ТАМПЛИЕР
Контакти:

Мнениеот ТАМПЛИЕР » 13 юни 2009 15:49

От Ювентус най ме радва Джовинко,150 и е фурия. :lol:
Изображение

Agentriot
Контакти:

Мнениеот Agentriot » 15 юни 2009 15:10

Lavezzi е вече малко трудно да го вземем,защото отиде в наполи!иначе дано да го вземем Роси,защото наистина има талант и потенциал!а и да заздравим малко защитата,че мн ядове ще берем ина4е

Върни се в “Ювентус”