Юве отново отбор N:1 в Италия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Юве отново отбор N:1 в Италия
Мадридист,аз мога да ти кажа че по мои наблюдения много хора от Г също са фенове на Юве,не е само Левски
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.
"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"
Това е официално изследване от преди 3 години, когато Наполи и Ювентус се завърнаха в "Серия А".

Сниката е от "7дни спорт"
Сниката е от "7дни спорт"
-
- Контакти:
turbogena написа:Юве винаги е бил и ще бъде отбора с най-много тифози!![]()
Juve, Storia di un Grande Amore!
С най-много тифози в Италия,но по света най-много фенклубове има Милан.Юве са отбор за местни успехи и едва 2 КЕШ едната от които след скандална дузпа срещу Пуул и знаете после какво стана.Милан е международен колос основан от англичани и не е типичен италиански отбор.Знаем как Юве печелеше местното първенство в продължение на години......Както Ман Юн Висшата Лига.Не мога да разбера и повечето сини фенове,които симпатизират италианската чорба.
- storm
- Контакти:
BlueRadiotherapist написа:turbogena написа:Юве винаги е бил и ще бъде отбора с най-много тифози!![]()
Juve, Storia di un Grande Amore!
С най-много тифози в Италия,но по света най-много фенклубове има Милан.Юве са отбор за местни успехи и едва 2 КЕШ едната от които след скандална дузпа срещу Пуул и знаете после какво стана.Милан е международен колос основан от англичани и не е типичен италиански отбор.Знаем как Юве печелеше местното първенство в продължение на години......Както Ман Юн Висшата Лига.Не мога да разбера и повечето сини фенове,които симпатизират италианската чорба.
Глупости говориш, това, че имат повече фенклубове не значи че имат повече фенове... И Юве няма нищо общо с "българската чорба" , по простата причина ,че е един от най старите отбори и не е създаден изкуствено..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Юве са най-големите в Италия! 

soundtrack написа:И във Серия Ц1 пак ще съм за Ювентус! Толкова емоции и страхотни изживявания са ми дали , с всичките си купи и страхотни мачове в ШЛ че като си спомня ,забравям за малко че в момента се намират извън зона Европа.Страхотен отбор , добри играчи , но нещо не пасва.Аниели и Недвед са страхотни хора , с времето всичко ще се върне на мястото си , и пак много отбори ще се прекланят пред отбора с 51 титли и първия отбор спечелил всички възможни европеиски турнириФорза гранде Бианконери!
Все е дно аз съм го писал JUVE FOREVER
Преди Калчополи бяха и в топ 3 на света.