ОФИЦИАЛНО: ЮВЕНТУС УВОЛНИ РАНИЕРИ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: ОФИЦИАЛНО: ЮВЕНТУС УВОЛНИ РАНИЕРИ

Мнениеот durex » 18 май 2009 22:07

simoarmeeca написа:
durex написа:
Red_champions написа:А честито и догодина да се борите за шампионската титла с Милан и Сампдория,а не с тея прошляци и дървари от Интер. ;)

Прошляк си ти е! Дървари ама за 4-та поредна година сме шампиони точно защото сме "дървари".Иначе да кажа нещо и за темата радвам се че се отарвахте от тоя Раниери че до никаде не ви закара.Успех за напред. ;)

що 4 години под ред сте шампиони а ???
преди Юве да бъде отстранен в Италия имаше 1 отбор който сяка година се бореше за ШЛ!!
ForZaJuve!!!!!!
треа ни 1 защитник, 1 крило!!! Нападател и Диего :D. а Трезеге да се маха щом иска ( добра сделка е Трезеге за Давид Силва )

АМи нормално ставаха шампиони всяка година като си плащаха.Сега като не си плащат що са вечно втори,даже сега ще са 3-ти така че не ми говори що за отбор е Ювентус...

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 18 май 2009 22:08

immortal написа:То първите 2 титли само вие си ги броите... аре дано лятото освен Диего да вземем и 1 класен защитник и да напдаме титлата догодина; 8-)

АКо искаш и Марадона взимай пак ще сте си втори :lol: :lol:

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 18 май 2009 22:12

Какво говорите?!Интер съвсем заслуженo са си шампиони.Ние и Милан,като не можем да си направим дори един полусезон,какво са ни виновни те!
Сега,като махнахме Раниери се надявам Трезеге да остане.

Потребителски аватар
rancez
Контакти:

Мнениеот rancez » 18 май 2009 22:46

Наисетне го махнахме Раниери сега очаквам само напред.Раниери винаги щом напусне някои отбор те почват да биат.Диего,десен бек,качестевно крило от ляво то и от дясно тря де Каморанеси е на 31 маи вече.Надявам се да доиде добър трениор и да мисли за младите играчи и да се играя красив футбол с многоходови атаки и с идеи в центура (дано Диего ги донесе заедно с Сисоко които крадя всяка висока топка и с тази голяма крачка)
Изображение Изображение
Изображение Изображение

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 19 май 2009 13:35

styopa написа:А Интер играе,грозен,неприятен,отблъскващ антифутбол.

и ти си гледал всички мачове тоя сезон на Интер...
а само да попитам мач на Юве или Милан гледал ли си?щото аз 10 тата мин вече съм позадрямал леко.. :mrgreen:[/quote]
Не, ама съм гледал мач на Интер и Аталанта, супер интересно беше до 3-1(89 минута). Също така ви гледа шампионския отбор срещу Сампдория за купата.
1934---1938---1982---2006

Върни се в “Ювентус”