Пирло е класа в това няма спор, друг е въпроса дали не е приключил за големия футбол !
Надявам се да няма контузии и да стане водещ футболист на Юве !
Юве договори Пирло за 3 години
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Юве договори Пирло за 3 години
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
- storm
- Контакти:
Joni_ написа:Пирло е класа в това няма спор, друг е въпроса дали не е приключил за големия футбол !
Надявам се да няма контузии и да стане водещ футболист на Юве !
Няма млади и стари , а можещи и неможещи...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- milan199440barca
- Контакти:
Пирло е много класен футболист. Съжалявам, че напуска Милан. Може да даде много на Юве. Аз лично му желая успех, както и на всички големи, които ще напуснат Милан. Дано се опази по-дълго от контузии.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
Андреа Пирло се изчерпа за Милан след финала на Световното клубно първенство през 2007 година. След това не беше нищо особено. Някой каза за това, че бил много добър изпълнител на ъглови удари. За толкова години в Милан не помня такова нещо, но на статични положения, в смисъл преки, непреки свободни удари, шутове от разстояние, е наистина класа. Пирло притежава паса на Руи Коща, пас от дълбочина. Всеки може да подава на два - три, до пет - десет метра. Тук говорим за пас от 20, че и повече метра към нападателя.
Той има множество титли в кариерата с всички гарнитури на Италия. Той беше новаторството на Анчелоти за световния футбол. Да поставиш офанзивен играч толкова назад в схемата, точно пред защитниците, си беше нещо невиждано за другите.
Той има множество титли в кариерата с всички гарнитури на Италия. Той беше новаторството на Анчелоти за световния футбол. Да поставиш офанзивен играч толкова назад в схемата, точно пред защитниците, си беше нещо невиждано за другите.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Докато не го видя да позира с черно-бялата фланелка не вярвам.То уж все сме се договорили ама накрая другъде отиват.Иначе за Пирло няма кво да се каже супер играч само че на нас ни трябват играчи които дават разликата,с фантазия като Пасторе,Хамшик или Роси.
buffon написа:Докато не го видя да позира с черно-бялата фланелка не вярвам.То уж все сме се договорили ама накрая другъде отиват.Иначе за Пирло няма кво да се каже супер играч само че на нас ни трябват играчи които дават разликата,с фантазия като Пасторе,Хамшик или Роси.
За Пирло трябва да се говори в минало време. Но може в Юве да му върже играта. Важното е, че няма да отиде в Интер. Все пак там започна голямата си кариера.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
абе кво не може бе... Пирло си е феномен в футбола на Италия.Винаги, когато съм гледал Юве Милан съм се надявал Пирло да не е във форма защото именно той им беше най-опасният футболист,това че треньорските контузии повлияха на играта му е фкат,но мисля че при нас ще покаже най-доброто на което е способен 

daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.
"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"
В сравнение с Кларънс Андреа винаги е играел на приливи и отливи. Много малко бяха решаващите му голове през годините. Но играеха на различни позиции все пак. Не знам, Андреа Пирло ми беше от любимците, но след 2007 друг потребител е много слаб. И проблемът не е само в контузиите.
Не се учудвайте, че е непостоянен. Това е характерна черта. Не може да направи от 10 паса 10 перфектни, а мисля, че така трябва да бъде. Играе лекомислено, високомерно в по - голямата част от мачовете.
Не се учудвайте, че е непостоянен. Това е характерна черта. Не може да направи от 10 паса 10 перфектни, а мисля, че така трябва да бъде. Играе лекомислено, високомерно в по - голямата част от мачовете.
Честит да ви е!!!!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]