Юве договори Пирло за 3 години

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Доколенко
Контакти:

Юве договори Пирло за 3 години

Мнениеот Доколенко » 11 май 2011 15:12

Андреа Пирло на практика вече е футболист на Ювентус, съобщи „Кориере дело спорт”. Вчера агентът на играча Тулио Тинти е постигнал пълно споразумение с ръководството на Ювентус по личните условия на футболиста, който ще играе при „бианконерите” в следващите 3 години.

Според изданието 31-годишният футболист ще обяви официално решението си моментално след края на сезона в Италия. Както е известно Пирло играе в Милан от 10 години, но през последната кампания бе застигнат от множество травми и тотално изгуби мястото си в стартовия състав, а до голяма степен и доверието на шефове и тифози.

Трансферът на Пирло в Юве поставя под въпрос и бъдещето на Алберто Акуилани в тима. Както е известно халфът е собственост на Ливърпул, които настояват да получат за правата му 16 милиона евро. Едва ли обаче Ювентус ще плати въпросната сума, предвид считания от днес за сигурен трансфер на Андреа Пирло.

За Пирло Ювентус няма да плати транаферна сума, тъй като играчът става свободен агент през лятото.

Страхотен трансфер за нас,Пирло може да помогне много за възраждането на Юве стига да не е толкова травмиран колкото в Милан този сезон.

SANSIRO7
Контакти:

Re: Юве договори Пирло за 3 години

Мнениеот SANSIRO7 » 11 май 2011 15:16

Да ви е честит. Сега остава и да го накарате да тича, но не много, че е изморен.

Доколенко
Контакти:

Мнениеот Доколенко » 11 май 2011 15:19

На твое място щеше да ме е яд че изпускате такъв футболист

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 11 май 2011 15:22

честит да ви е. Колкото до това,че трябва да ни е яд,няма за какво. Вече просто не е същият,а и просто правим размяна при вас идва Пирло,а ние взимаме Акуилани под наем от Пуул,така и вие сте доволни и ние също.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 11 май 2011 15:22

Много лошо ако е истина.Бих се радвал преди 2 години да вземат Пирло.на този отбор му трябват млади играчи,видяло се е,че в близките 2-3 години,може би,титла няма да има.Дано да греша за това,защото на отбор,като Юве му приляга титлата на Италия.Млади момчета трябват на старата госпожа :) :lol: :lol:
Изображение

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 11 май 2011 15:31

Много уважавам и харесвам Андреа, но каквото имаше да даде на Милан го даде. Дано при вас се възроди защото е нужен на Скудрата.Впрочем ако искате може да вземете и Сеедорф, Амбро, Одо, Янку.
Последна промяна от SANSIRO7 на 11 май 2011 15:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 11 май 2011 15:33

със смесени чувсва съм , определено класен играч , тва че е на 31 годинии не е проблем все пак тва е Италия , дано помогне на отбора и да няма контузии : )

Офтопик:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 май 2011 15:37

Класата си е класа, мисля, че би бил добро попълнение за който и да е отбор. Може би беше добре да остане поне още един сезон в Милан, но предполагам, че вече се изчерпа за отбора, а и контузиите напоследък не му се отразиха добре. Дано късметът го споходи отново в Ювентус, ние, миланистите, можем само да му благодарим, за това което даде на отбора.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 11 май 2011 15:41

Голям футболист - класен добър, а и не толкова стар. Може би в Италия 30-31 е средна възраст за футболистите. В Серия А пак ще е чудовище, но в черно-бяло.
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 11 май 2011 15:49

bekono написа:Голям футболист - класен добър, а и не толкова стар. Може би в Италия 30-31 е средна възраст за футболистите. В Серия А пак ще е чудовище, но в черно-бяло.

дано си прав : ) дано ми тръгне играта и няма контузии , той е по слабата версия на Шави :Д

Офтопик:

Върни се в “Ювентус”