Аут от Лига Европа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Аут от Лига Европа
Със този треньор за какви амбиции говорим?.Моето мнение е,че ако няма желание да се представим достойно(за мен това означава минимум финал)по добре да не участваме там и да се излагаме.Ако представянето ни в ЛЕ ще е същото като таз годишното е по добре да не участваме.Съгласен съм също със would,че могат да се обиграват играчи от школата но е по добре да се пускат за купата.Надявам се след 2 мача господин Дел Нери да ни освободи от своето присъствие(Марота май и той ще е добре да си ходи)и да идва качествен треньор и да почва новата ера за отбора заедно с новият стадион.Но не знам защо изобщо правим някакви сметки като се видя,че цял сезон се излагаме срещу слабаците(Катаня,Киево,Чезена,Бари,Парма и др.изключение прави само Интер)бием силните навсякъде и вместо в Шампионската лига ние се чудим дали ще участваме в ЛЕ.Просто ми е болно надявам се скоро тази мъка да свърши.FORZA JUVE
от както започнаха да играят чесно Ювето никаде неможе да се класира. 

- ЛокоМотив Пловдив
- Контакти:
Да... тези Милан. Вчера ме издъниха играх ги 2 :D
- storm
- Контакти:
ЛокоМотив Пловдив написа:Да... тези Милан. Вчера ме издъниха играх ги 2 :D
И аз .. Хванах Сити и Малага, ама Милан........
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Гроздето е кисело, а?
Нямали мотивация за ЛЕ ... и за първенството като гледам нямате мотивация
Нямали мотивация за ЛЕ ... и за първенството като гледам нямате мотивация

НАправо се учудвам как е възможно един от най великите отбори да стигне до това състояние при толкова много фенове в Италия и по целия свят не е за вярване.
Ръководството на Ювентус започва преговори с португалския треньор извел Порто до шампионската титла и финал в Лига Европа през този сезон Андре Вияш-Боаш, съобщава сайтът football-italia.net.
Според информацията, от Ювентус са готови да предложат петгодишен договор на португалския специалист.
Ако преговорите с него се провалят, от Ювентус ще се насочат към Валтер Мазари, който в момента е начело на Наполи или Антонио Конте.
Очаква се Луиджи дел Нери да бъде освободен от треньорския пост веднага след края на сезона.
Да се надяваме това да е истина и да стане факт и най-после и ние да се усмихнем малко.Ако дойде Андре Вияш-Боашза наш треньор и се класираме за ЛЕ,тъкмо ще я спечели два пъти подред
.
Според информацията, от Ювентус са готови да предложат петгодишен договор на португалския специалист.
Ако преговорите с него се провалят, от Ювентус ще се насочат към Валтер Мазари, който в момента е начело на Наполи или Антонио Конте.
Очаква се Луиджи дел Нери да бъде освободен от треньорския пост веднага след края на сезона.
Да се надяваме това да е истина и да стане факт и най-после и ние да се усмихнем малко.Ако дойде Андре Вияш-Боашза наш треньор и се класираме за ЛЕ,тъкмо ще я спечели два пъти подред

Как може да играете Милан двойка, като този мач можеше да стане естествено така, но е много рисков. А и май забравяте, че съдиите не позволяват на Милан да спечели срещу Палермо като гост освен ако няма здраво мачкане на сицилианци. От фатализъм Милан никога няма да ги играя. Все пак са ми любимци и фактора пристрастие винаги надделява. Все едно да играя за Левски. Да не съм луд, просто ще ги гледам и това е.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- storm
- Контакти:
Guida Interista Наречи го нерадзур и не го обиждай повече..
5 май 2002
5 май 2002
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- child in time
- Контакти:
Не сме за ЛЕ ! За никъде не сме! Само ще се излагаме! С тоя отбор толкова! :twisted:
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати!