Пичове, неунивайте , няма по лошо от това.. Няма как да изпаднем в Серия Б , така ,че спокойно ще го изкараме някак си с тоя лоьло пък ще видим... Аз съм много навит тренер да ни стане Дидие Дешан.. Все още неразбирам защо го махнаха след като успя да ни класира обратно в Серия А , страхотно симпатичен човек и по важното легенда на клуба..
Не сме махнали Дешан,а сам си тръгна,заради психологическо напрежение и заради Франция и тамушните му проблеми и семейството..Юве има традиция трудно да уволнява треньори и затова в момента и Дел Нери ни е още треньор.
Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Аз лично съм за Клаудио Джентиле,който е легенда на любимия ни отбор.Още миналата година след уволнението на Чиро беше фаворит на феновете,като тогава водеше школата на Юве и познаваше всеки талант на Юве отблизо и нямаше да се стигне до махането на част от надеждите,като Джовинко.Той е печелил европейското за младежи с Италия като наставник през 2004.Това говори,че знае да работи със млади играчи,а това му трябва на Юве в момента,че школата последните 2 години не се използва,а съм казвал какви големи таланти има в него,но уви.Юве винаги е разчитал на школата,а Джентиле разполага с ДНК на Юве и за мен той е избор номер 1
Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Мисля да си правя татос на любимия ни отбор, само където немога да го измисля какъв и къде да е .. За сега съм се спрял на черна звезда на трицепса отзаде, но ще видим.. Искам да е нещо свързано с Юве и историята му, Toва също би стояло добре, но е малко голямо..
Ето такава ще е звездната селекция през лятото! За момент си помислих, че има светлина в тунела и ще назначат класен тренер плюс поне 7-8 наистина класни попълнения но уви, явно ръководството сериозно се е навило да направи един велик клуб в такъв който с мъка да се докопа до място в евротурнирите! Вече няма с какво да привлечем класен футболист - нито тренер с репутация, нито място в ШЛ, имаме славна история но май взе да избледнява вече ...