Мнениеот forzajuve » 13 фев 2011 23:56
Много съм щаслив.Винаги съм вярвал в духа на победата,защото тя е заложена в кръвта на Юве.Такива победи могат само по-бързо да ни върнат старата слава,защото дадохме възможност на някои да се помислят за велики,каквито не са.Имаме отбор и само ни липсва постоянство и по-малко контузии.За Фреди няма да коментирам,защото направи велик мач и недаде на Ето'о да помирише топката,докато не се направиха смените и ни върнаха в дефанс.В такива мачове късмета е на по-големия.Да Ето'о изпусна,но положенията на Матри имаха същия смисъл и късмет,защото при 2гол,мача отиваше на разгром.А за съдията няма да коментирам,защото ако даваше реалните картони първото полувреме,Интер трябваше да са поне с човек по-малко и както винаги това е Мота.Опита се съдията да ни набута в наказателното и успя,но за наш късмет и воля беше неуспешно.Грешката на Дел Нери беше,че не пусна Капитана да задържа топката и да се надяваме на някоя негова магия,защото тя е неговото мото.Както и да е.Хубава вечер и дано и занапред е така.1вия сезон мача със Милан беше преломен и дано сегашния е такъв.Вярвам в Юве и така ще е докрай света,дори и в кризи,духа го има.Честито на всички Ювентинци и дано някой вече не ме мислят за луд,защото Юве наистина води до лудост и няма нищо лошо.Само Юве

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "