Юве-Интер 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Юве-Интер (Неделя-21.45ч.)

Мнениеот turbogena » 13 фев 2011 22:40

Добро първо полувреме :)Сега остава Алекс да влезе на мястото на Тони и всичко ще е тип-топ 8-)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 13 фев 2011 23:11

Пуснете си този линк
http://livetv.ru/webplayer.php?t=wiicas ... ci=11&si=1
:mrgreen: :mrgreen:
Този арабин ще ме убие

Потребителски аватар
juventuss
Контакти:

Мнениеот juventuss » 13 фев 2011 23:41

и ето че изведнъж сезона придобива смисъл 8-)
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.

"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 13 фев 2011 23:42

Честито на всички бианконери :) FORZA JUVE :!:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 13 фев 2011 23:42

Самуел Ето'Йовов е голям! :lol:
Честито на всички фенове.Сега трябва да бием и Лече

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 13 фев 2011 23:42

ТОВА Е ДА ИМАШ ДУХ И ХАРАКТЕР.. ТОВА Е ДА СЕ НАРИЧАШ ЮВЕНТУС !! ТОВА Е ДА ПОБЕЖДАВАШ НЕЗАВИСИМО В КАКВА ФОРМА СИ !!
ФОРМАТА Е ВРЕМЕННА КЛАСАТА Е ВЕЧНА
ФОРЦА ЮВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ . ТОЗИ СЕЗОН МОЖЕ И ДА СМЕ СЛАБИ , НО ТАКИВА МАЧОВЕ КАТО ТОЗИ И В МИЛАНО СРЕЩУ МИЛАН МЕ КАРАТ ДА СЕ ЧУВСТВАМ НА СЕДМОТО НЕБЕ !!!!

ЧЕСТИТО ЮВЕНТИНЦИ, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗАХМЕ ,ЧЕ В ИТАЛИЯ СМЕ НОМЕР 1 , НЕЗАВИСИМО В КАКВА ФОРМА СЕ НАМИРАМЕ
ЛИКУВАЙТЕ СЕГА , ЗАЩОТО БИХМЕ СЛУЖЕБНИТЕ !!!
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

smurfa
Контакти:

Мнениеот smurfa » 13 фев 2011 23:55

chestito na vsichki 4erno beli .Simone PEPPE ,SISSOKO niamat miasto v tozi otbor za malko da zagubim 3 te to4ki zaradi tiah slab trenior vijda 4e Matri igra kontuzen ne go smeni ne puska DEL PIERO v takav vajen ma4

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 13 фев 2011 23:56

Много съм щаслив.Винаги съм вярвал в духа на победата,защото тя е заложена в кръвта на Юве.Такива победи могат само по-бързо да ни върнат старата слава,защото дадохме възможност на някои да се помислят за велики,каквито не са.Имаме отбор и само ни липсва постоянство и по-малко контузии.За Фреди няма да коментирам,защото направи велик мач и недаде на Ето'о да помирише топката,докато не се направиха смените и ни върнаха в дефанс.В такива мачове късмета е на по-големия.Да Ето'о изпусна,но положенията на Матри имаха същия смисъл и късмет,защото при 2гол,мача отиваше на разгром.А за съдията няма да коментирам,защото ако даваше реалните картони първото полувреме,Интер трябваше да са поне с човек по-малко и както винаги това е Мота.Опита се съдията да ни набута в наказателното и успя,но за наш късмет и воля беше неуспешно.Грешката на Дел Нери беше,че не пусна Капитана да задържа топката и да се надяваме на някоя негова магия,защото тя е неговото мото.Както и да е.Хубава вечер и дано и занапред е така.1вия сезон мача със Милан беше преломен и дано сегашния е такъв.Вярвам в Юве и така ще е докрай света,дори и в кризи,духа го има.Честито на всички Ювентинци и дано някой вече не ме мислят за луд,защото Юве наистина води до лудост и няма нищо лошо.Само Юве
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
Jamala
Контакти:

Мнениеот Jamala » 13 фев 2011 23:57

Честита победа на всички.Изнесохме един много добър мач и най-сетне и късмета беше с нас.Звездният отбор на Интер имаха 2 положения в целият мач.Доволен съм че най-сетне показахме духа на шампиони който бяхме позагубили.Фредрик направи страхотен мач,допусна само една грешка за целият мач.Това момче израства все повече и повече и скоро може да е от световна класа.Не може да се отрече на Дел Нери смелостта да му гласува доверие цял сезон,а той го оправдава със страхотни игри.За мен Дел Нери сгреши само с това,че след като видя че Матри е контузен,а по това време и Мело изпитваше болки той не отложи смяната на Пепе.Видя се че Матри в последните 10-15 минути едва ходеше заради болките в ребрата но пак не спираше да се бори.И донякъде смяната на Тони с Якуинта,вместо да пусне Алекс.За мен Якуинта трябва да се продава незабавно за мен той е пълно дърво.Моля се от над 1 година да го продадат но не ми се сбъдва желанието,заради него щяхме да получим гол.Добър мач за целият отбор.Тони се бори цял мач показа че има какво да даде на отбора.За мен най добрият на терена беше Акуилани.Вижда се,че отбора почва да играе все по добре и по добре и мисля че имаме шансове за 3-4 място. FORZA JUVE

Върни се в “Ювентус”