Фен тема на Клаудио Маркизио

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
da12
Контакти:

Фен тема на Клаудио Маркизио

Мнениеот da12 » 03 фев 2011 21:20

Един от най-добрите играчи на Ювентус в момента, бъдещ капитан надявам се да ни радва още дълго време с играта си.

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Re: Фен тема на Клаудио Маркизио

Мнениеот forzajuve » 03 фев 2011 22:15

Не бих казал,че прави голям сезон,а имаше късметът и майсторството да забие последните голове на Юве.Първия сезон определено играчите на сезона бяха Красич,Фабио и Сторари,а сега е рано за този.Маркизио беше много слаб в началото на годината и избухна в мача със Удине,но не беше достатъчно.Мое мнение,че е голям талант,но му липсват лидерски качества и постоянство.Не би могъл да замести нито Дел Пиеро,нито Буфон в този момент.Дано след отказването на Капитана израстне откъм лидерство и постоянство,защото няма шанс да го замести.За мен лидерът в момента след старите пушки е Киелини,заради злобата и стръвта с която играе.Той е моят капитан за бъдещето.Нищо лично за Маркизио,но Киелини ще го схруска,ако стане на въпрос кой ще кара влака.Маркизио е от поколението на Джовинко,а те са меки характери и трудно ще стигнат батковците си.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 03 фев 2011 22:27

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Моят бъдещ Капитан!
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Agentriot
Контакти:

Мнениеот Agentriot » 03 фев 2011 22:30

Бтв Хабслоютно съм съгласен с forzajuve. Мн вярни неща каза-и за първия полусезон,и за сегашните лидери,и за бъдещите такива,иначе според мен Маркизио има талант и потенциал,но наистина въобще не е постоянен и мн рядко блести по някакъв начин на терена-само няк'ви откъслечни периоди и моменти има-спомням си миналата година срещу Интер май вкара 1 мн хубав и не мн лесен гол,сега пак вкарва 2 мача подред,но мн рядко се отличава с нещо запомнящо се в мачовете.Дано се промени това и дано догодина вземем обратно Джовинко,защото и той има мн добър потенциал и добро бъдеще,които ест трябва да бъдат следени и напътствани от хора Дел Пиеро!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 04 фев 2011 00:39

Браво на автора за темата!
:P
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 04 фев 2011 11:26

Маркиза си е голям за мен.При него няма постоянство,защото винаги му сменят позицията на терена.
И ето нещо...
Маркизио: Бих отказал на Реал и Барселона заради Ювентус

Халфът на Ювентус Клаудио Маркизио демонстрира уникална преданост към родния си тим. Той заяви, че има желание да прекара цялата си кариера с екипа на "бианконерите" и е готов да отхвърли оферти от страна на най-големите отбори в Европа като Реал (Мадрид), Барселона и Челси, за които се говори, че се интересуват от него.

"Наистина съм поласкан от интереса на най-големите отбори в Европа, но аз предпочитам да остана в Юве завинаги. Ако ми се обадят от Реал (Мадрид), Барселона или Челси, ще се зарадвам, но отговорът ми ще бъде категоричен: Не благодаря! Истина е, че имаше интерес от страна на Интер през лятото, но в никакъв случай не бих отишъл там. Истината е, че желая да изкарам цялата си кариера носейки черно-бялата фланелка", заяви Маркизио.

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 08 фев 2011 18:18

Agentriot написа:Бтв Хабслоютно съм съгласен с forzajuve. Мн вярни неща каза-и за първия полусезон,и за сегашните лидери,и за бъдещите такива,иначе според мен Маркизио има талант и потенциал,но наистина въобще не е постоянен и мн рядко блести по някакъв начин на терена-само няк'ви откъслечни периоди и моменти има-спомням си миналата година срещу Интер май вкара 1 мн хубав и не мн лесен гол,сега пак вкарва 2 мача подред,но мн рядко се отличава с нещо запомнящо се в мачовете.Дано се промени това и дано догодина вземем обратно Джовинко,защото и той има мн добър потенциал и добро бъдеще,които ест трябва да бъдат следени и напътствани от хора Дел Пиеро!

Не мисля,че Маркизио трябва да блести всеки мач,той по принцип е дефанзивен халф.Преди години Давидс и Дешан изобщо не се забелязваха,но покрай тях се минаваше много трудно.

Потребителски аватар
aseninski
Контакти:

Мнениеот aseninski » 09 фев 2011 17:02

da12 написа:Един от най-добрите играчи на Ювентус в момента, бъдещ капитан надявам се да ни радва още дълго време с играта си.

Следващият Капитан ще бъде Киелини, няма никаккъв спор за това!!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Ювентус”