arrivederci,Дел Нери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: arrivederci,Дел Нери

Мнениеот storm » 10 яну 2011 13:46

Вярно е че трябва да се дава време на треньора,но да ме извинявате след половината шампионат сме на 9 точки от върха ? това не е редно ..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 10 яну 2011 13:50

Първо вижте какви ни са крайните бранители Траоре,Григера,Мота,Сьоренсен,Гросо ето ви отговора за слабата защита.Колко пъти вчера играч на Наполи беше оставан спокоино да центрира топката и е нормално от 20-30 пъти нападател като Кавани да надиграе няколко пъти централната двойка.Варианти за треньор има но аз си мисля че Липи ще изиграе един последен танц със "Госпожата"

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 10 яну 2011 14:04

buffon написа:Първо вижте какви ни са крайните бранители Траоре,Григера,Мота,Сьоренсен,Гросо ето ви отговора за слабата защита.Колко пъти вчера играч на Наполи беше оставан спокоино да центрира топката и е нормално от 20-30 пъти нападател като Кавани да надиграе няколко пъти централната двойка.Варианти за треньор има но аз си мисля че Липи ще изиграе един последен танц със "Госпожата"

Не бях се замислял за Липи , но вътрешно се надявам да е той ..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 10 яну 2011 14:33

Жалко за хубавата селекция..... Не виждам къде може да се вземе трофей :(
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

violator
Контакти:

Мнениеот violator » 10 яну 2011 15:15

И като се махне Дел Нери кой ще дойде? Толкова треньори сменихме, явно не е от тях. Играчи трябват! Вчера Кавани ни разсипа. Много добър нападател, който вместо да го вземем запълваме пробойните с 33 годишния Лука Тони. Изпуснахме Касано, изпуснахме Джеко вместо тях обаче може да вземем куц кон като Хунтелаар. :roll: Лятото се взеха сума ти играчи на килограм и после Дел Нери не ставал.
Да не говорим че духа на победата го няма. Вчера Милан със зъби и нокти се докопа до хикса с Удинезе демонстрирайки огромен хъс и желание до последната секунда. Нещо което не виждам за съжаление в нашата игра.

mctolev
Контакти:

Мнениеот mctolev » 10 яну 2011 15:59

Ясно е че Дел Нери и Марота не са за Юве - нямат манталитет на хора, които могат да водят европейски гранд. Казват, че няма пари за трансфери. А не беше ли по-добре вместо лятото да дават 53 млн. за толкова много играчи да бяха купили двама млади талантливи и класни играчи, играчи за ЮВЕ, играчи, като младите Зидан, Давидс, Дел Пиеро, Недвед..... на които може да се разчита в следващите 8-10 години, и така всеки трансферен прозорец да се взима по един футболист, но млад и класен и така за 3 години отбора щеше да е сформиран за мн време напред.
А сега до Якинта и Амаури и 37 годишния Дел Пиеро, застава 33 годишното дърво Лука Тони?(!) защо?
Нищо хубаво не очаква отбора. НИЩО. С тия дървета отперд никога няма да стане шампион, да не говорим в Европа като играем.... Нямам думи, Алкес - най-големия, няма как да прави чудесата, както преди.
Единствено Красич, Акуилани и Куалярела си заслужаваха от новите... в защита нещата са трагични, в халфовата линия трбява играч като Пасторе(!) и в ляво някое крило. а в нападение - 3-ма нови нападатели. Щото с тия всички разбраха как се играе - само центриране по въздъха.... абе нямам думи.
FORZA JUVE
:!: F O R Z A J U V E N T U S :!:

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 10 яну 2011 18:58

mctolev написа:Ясно е че Дел Нери и Марота не са за Юве - нямат манталитет на хора, които могат да водят европейски гранд. Казват, че няма пари за трансфери. А не беше ли по-добре вместо лятото да дават 53 млн. за толкова много играчи да бяха купили двама млади талантливи и класни играчи, играчи за ЮВЕ, играчи, като младите Зидан, Давидс, Дел Пиеро, Недвед..... на които може да се разчита в следващите 8-10 години, и така всеки трансферен прозорец да се взима по един футболист, но млад и класен и така за 3 години отбора щеше да е сформиран за мн време напред.
А сега до Якинта и Амаури и 37 годишния Дел Пиеро, застава 33 годишното дърво Лука Тони?(!) защо?
Нищо хубаво не очаква отбора. НИЩО. С тия дървета отперд никога няма да стане шампион, да не говорим в Европа като играем.... Нямам думи, Алкес - най-големия, няма как да прави чудесата, както преди.
Единствено Красич, Акуилани и Куалярела си заслужаваха от новите... в защита нещата са трагични, в халфовата линия трбява играч като Пасторе(!) и в ляво някое крило. а в нападение - 3-ма нови нападатели. Щото с тия всички разбраха как се играе - само центриране по въздъха.... абе нямам думи.
FORZA JUVE

Ами можеше, но в защита трябваше да играят Гросо, Легро и Григера. Виж колко играчи се доведоха и колко пробойни зеят още. Според мен трябва да се даде време на отбора. Подмлади се страшно много, млади момчета ще се научат. Ако не беше Мело да счупи зъбите на оня от Парма тях ги биехме(тук незнам какво ви е виновен Дел Нери). А иначе Наполи не сме ги били май от 2000г в Неапол, незнам вие какво сте очаквали от мача. Отбора е на прав път ще видите.

Потребителски аватар
BipiqueWiviono
Контакти:

Абсолютно с Вами согласен. Идея отличная, поддерживаю.

Мнениеот BipiqueWiviono » 10 яну 2011 19:31

Браво, какие нужные слова..., великолепная мысль Каждый из нас знает, что такое стыд за безуспешную шуточку либо неожиданно вырвавшееся оскорбление. Но только представители восточных государств способны ощущать крайнюю неловкость от собственного взора, велеречиво выражающего отношение к собеседнику.
Подробнее на гугле здесь
http://www.google.com/url?sa=t&source=w ... BAerobepen
Игры с тиграми до добра не доводят (ВИДЕО)

Bez FOOTBALL ne se jivee
Контакти:

Мнениеот Bez FOOTBALL ne se jivee » 24 яну 2011 23:38

Въобще не трябваше да идва Дел Нери, предпочитам да бяхме изпаднали с Чиро( поне щяхме да гледаме млади момчета от школата, а не съмнителни чичковци от цяла Италия).За мен единствено млад и перспективен треньор (Спалети) или доказало се име ( ЛИПИ, Хидинк, Рийкард) трябва да води Ювентус. Дел Нери е еквивалентът на Рой Ходжсън в Италия. Една година отиде на вятъра с него. Както Рой си е треньор за отбори от ранга на Фулам, така и Дел Нери не трябваше да си показва главата извън Генуа. Не, само не ме критикувайте, че при първия слаб сезон под ръководството на Дел Нери, съм започнал да го хуля, аз изгубих доверие в него още през лятото, когато разкара двамата най- обещаващи футболисти на отбора- Диего, който въпреки неубедителния си първи сезон имаше невероятен потенциал, който при един по-добър треньор от Чиро Ферара можеше да развие, и разбира се Джовинко, и на тяхно място взе повечето застаряващи, съмнителни футболисти от Серия А. Ако не го беше направил, дори и да беше записал досега 20 загуби с по 5 парцала във всеки мач, аз все още щях да настоявам да му се даде шанс. Аз не го съдя заради резултатите, защото наистина му е първият сезон, а заради действията му ( трансферите )и заради липсата на видим напредък в играта на отбора. Надявам се да си тръгне докрая на сезона и се надявам Липи да се върне у дома.

Потребителски аватар
juventuss
Контакти:

Мнениеот juventuss » 28 яну 2011 02:44

стига му толкова... да тръгва към Генуа
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.

"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"

Върни се в “Ювентус”