Мнениеот storm » 07 яну 2011 23:06
Прибирам се весел и какво да заваря в моя Юве : пълна анархия ...Да за започнем първо с привличането на Лука Тони .. Еми със смесени чувства съм , не го харесвам кой знае колко това момче на 33 години . Според мен можеше да се вземи някой по добър наподобяващ стила на Фабио ,но явно Марота иска Тони ,как да е желая му успех и дано промени негативното ми мнение за него .. Фелипе Мело ще остъства 3 мача .. еми за мен това е много лоша новина от където и да го погледна , може да е идиот на моменти но се вижда че когато не изперква играе добре за отбора и това се пролича и вчера и миналата година с Киево..За Фабио няма какво друго да кажа освен КОШМАР !!! Още когато дойде в Юве имах чувството че ще стане някой сакатлък с него и той се случи, много жалко ,видя се че наистина притежава страхотна класа и незаслужено е пренебрегван от големите отбори. Всички ще ми скочите сега , но за мен едно привличане на Муту би било идеално за нас .. Вярно че е всякакъв ,но на първо място гледайте качествата му. Не е играл доста време и си мисля че желанието му ще е огромно. За Роси също съм много навит ,но там си мисля че от Вилиреал трудно ще го пуснат ,независимо от клаузите които има... Как да е ,гледам със скептицизъм за в неделя от 21.45 ,дано да стане както преди Милан и да треснем на Сан Пауло... ФОРЦА ЮВЕНТУС !!!
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]