Купа на Италия 2010-2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Купа на Италия 2010-2011
Да ви осветля за момент за нещо, което мисля, че повечето от вас знаят, но се бъркат. От следващия сезон Италия може и да започне с три отбора в ШЛ, с два в групите и един квалификации. Все още не е напълно официално, но е много вероятно. Така че да знаете, само напомням нали? Всъщност наистина УЕФА първоначално реши чак на полуфинал да играят отбори от една страна и уж така беше, но Мадридиста правилно отбеляза за Лион - Бордо миналия сезон. Това не беше много нормално, но не знам те вече съвсем тези хора се объркаха с правилата и нищо не се знае. Аман от простотии, аман от промени. През 2009 пролетта го пишеше официално в сайта на УЕФА горепосоченото от мен, тогава Милан не играеше в Лигата за един сезон, после обаче промяната кога е станала идея нямам.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Катаня са ми доста симпатичен отбор и играят добър футбол може и да вземат нещо от мача 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- storm
- Контакти:
daniel875 написа:Да ви осветля за момент за нещо, което мисля, че повечето от вас знаят, но се бъркат. От следващия сезон Италия може и да започне с три отбора в ШЛ, с два в групите и един квалификации. Все още не е напълно официално, но е много вероятно. Така че да знаете, само напомням нали? Всъщност наистина УЕФА първоначално реши чак на полуфинал да играят отбори от една страна и уж така беше, но Мадридиста правилно отбеляза за Лион - Бордо миналия сезон. Това не беше много нормално, но не знам те вече съвсем тези хора се объркаха с правилата и нищо не се знае. Аман от простотии, аман от промени. През 2009 пролетта го пишеше официално в сайта на УЕФА горепосоченото от мен, тогава Милан не играеше в Лигата за един сезон, после обаче промяната кога е станала идея нямам.
Няма да е от другия, а сигурно от по другия..

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
storm написа:daniel875 написа:Да ви осветля за момент за нещо, което мисля, че повечето от вас знаят, но се бъркат. От следващия сезон Италия може и да започне с три отбора в ШЛ, с два в групите и един квалификации. Все още не е напълно официално, но е много вероятно. Така че да знаете, само напомням нали? Всъщност наистина УЕФА първоначално реши чак на полуфинал да играят отбори от една страна и уж така беше, но Мадридиста правилно отбеляза за Лион - Бордо миналия сезон. Това не беше много нормално, но не знам те вече съвсем тези хора се объркаха с правилата и нищо не се знае. Аман от простотии, аман от промени. През 2009 пролетта го пишеше официално в сайта на УЕФА горепосоченото от мен, тогава Милан не играеше в Лигата за един сезон, после обаче промяната кога е станала идея нямам.
Няма да е от другия, а сигурно от по другия..Ама дотогава не се знае къв коефицент ще се натрупа, засега немските отбори са пред ителианските по коефицент,ама в ШЛ ние имаме 3-отбора те имат 2 ,друг е въпроса че в ЛЕ сигурно няма да имаме а немците имат бая..
Ти остави, че за снощи много ме е яд, по - точно срам. Направо италианските отбори са безумци. Как може толкова упорито да пилеят точки, където им падне? Направо са за разстрел. Просто снощи Милан нищо не играха, толкова се пазеха, стигаха в определени моменти до вратата и не искаха да вкарат. Хайде стига, те и да имат проблем със съобразителността някои играчи, да не са чак толкова досетливи, едва ли чак толкова. Просто безумие. Защо наистина не мога да разбера? Сметки винаги има, но все пак това е Аякс, а да биеш шута на Аякс от това по - голям кеф не знам. В Лига Европа навремето Калчото властваше напълно, в продължение на 10-12 години нямаше кой да бие италианските отбори. Все там отиваха трофеите. Съвсем се разби този коефициент. Немците пък не се спряха да бият, направо срамота. СРАМОТА!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
за мен тоя трофей не ни е нужне, в целия свят големите отбори не си дават зор за купата, а я оставят само за да спасяват сезона, не мисля че разликата от 6 точки с милан е кой знае колко, още повече че имаме мач с тях в Торино
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.
"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"