Лех Познан - Ювентус

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Лех Познан - Ювентус

Мнениеот runnersa » 02 дек 2010 11:53

Ballancee написа:
storm написа:Голям праз ,че сме отпаднали в турнир ,който не ни е на реномето и на който никой не му се играе в него.......

И айде вече да спрем да пускаме теми за отбора ,че вече изглежда срамно и смешно....

Абе ,ако питаш Ливърпул те няма да имат нищо против да спечелят Лига Европа макар ,че ''не им е на реномето'' , всеки трофей е добре дошъл независимо какъв е той ! Обаче доста сняг е паднал във Познан , и е странно, че при нас още няма , обикновенно нас първи ни известява , снежко ! :mrgreen:

Глупости! Полша е 2000км по на север от България и там зимата си е много по-тежка! ;)

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 02 дек 2010 14:08

radiinter написа:Честито драги ми смехурковци.ЛЕХ ПОЗНАН :) :) :)

:lol: :lol: :lol: кофти е да си от интер знаем

Офтопик:

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Мнениеот radiinter » 02 дек 2010 14:15

Middlesbrough написа:

Мдааа много е кофти.Кофти е да гледаш как отбора ти печели де що има купа и да го видиш как стъпва на върха в Европа :mrgreen: .
Друго си е да си от Юве и да слушаш приказки за поредния пет годишен план за развитие докато отбори като Фулъм,Ред Бул и Лех се подиграват с теб а в калчото едвам додрапваш да 6-то място :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 02 дек 2010 15:17

radiinter написа:
Middlesbrough написа:

Мдааа много е кофти.Кофти е да гледаш как отбора ти печели де що има купа и да го видиш как стъпва на върха в Европа :mrgreen: .
Друго си е да си от Юве и да слушаш приказки за поредния пет годишен план за развитие докато отбори като Фулъм,Ред Бул и Лех се подиграват с теб а в калчото едвам додрапваш да 6-то място :mrgreen: :mrgreen:

Да наблегнем на думите "Де Що Има Купа" за 40 години все някога трябваше да ви се усмихне щастието... :)
"

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 02 дек 2010 15:28

ради мойто момче , Юве е Религия , а Интер дори не искам да напиша кво е ;] че ще ме баннат :)

Офтопик:

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 02 дек 2010 20:58

Много безлична игра,може би се дължи на найстина ужасния терен.Вече няма извинения за евентуални издънки в Серия А,само това ни остана + купата.Снощи много ми липсваше един нападател от Франция,който прекара 10 години в Ювентус,сещата се кой е.

FORZA JUVE

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 02 дек 2010 23:05

Честно казано, всеки отбор има оправдание на такъв терен. Дори и големите. Вярно е, че по - лесно се дава мнение отстрани, когато любимият ни отбор е замесен в такъв мач и загуби, е съвсем друго. Не знам, все си мисля, че такива мачове не трябва да се играят. Няма значение кой е пострадалият от големите отбори. Навремето Арсенал игра на кучи студ в Москва и загуби с 1:4 от Спартак, Реал Мадрид от Динамо Киев също. Макар че май тогава в Украйна не беше чак толкова зле, беше април месец наистина.
Две години поред Рубин не губи от Барселона у дома, Локомотив Москва, докато имаха отбор, бяха голяма спънка за много отбори. Може би Зенит не затрудниха водещите отбори на свой терен в Лигата, защото играеха по - отворен, по - техничен стил.
Снощните мачове в Гент, в Познан.
Със сигурност и аз бих обвинил миланистите жестоко, ако бяха в ситуацията на Юве, защото големите отбори нямат право на такива грешки, защото имат история, трябва да имат играчи с характер, но все пак и те са хора. Такива мачове стават най - много веднъж в годината, в Европа имам предвид, което означава, че в другите срещи трябва да си свършили работата.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 04 дек 2010 16:52

daniel875 написа:Честно казано, всеки отбор има оправдание на такъв терен. Дори и големите. Вярно е, че по - лесно се дава мнение отстрани, когато любимият ни отбор е замесен в такъв мач и загуби, е съвсем друго. Не знам, все си мисля, че такива мачове не трябва да се играят. Няма значение кой е пострадалият от големите отбори. Навремето Арсенал игра на кучи студ в Москва и загуби с 1:4 от Спартак, Реал Мадрид от Динамо Киев също. Макар че май тогава в Украйна не беше чак толкова зле, беше април месец наистина.
Две години поред Рубин не губи от Барселона у дома, Локомотив Москва, докато имаха отбор, бяха голяма спънка за много отбори. Може би Зенит не затрудниха водещите отбори на свой терен в Лигата, защото играеха по - отворен, по - техничен стил.
Снощните мачове в Гент, в Познан.
Със сигурност и аз бих обвинил миланистите жестоко, ако бяха в ситуацията на Юве, защото големите отбори нямат право на такива грешки, защото имат история, трябва да имат играчи с характер, но все пак и те са хора. Такива мачове стават най - много веднъж в годината, в Европа имам предвид, което означава, че в другите срещи трябва да си свършили работата.

+1 за последните ти думи да терена беше ужасен, но преди това да не вземат нито 1 мач от 4 в ЛЕ при нормални условия :?

Върни се в “Ювентус”