Мнениеот daniel875 » 02 дек 2010 23:05
Честно казано, всеки отбор има оправдание на такъв терен. Дори и големите. Вярно е, че по - лесно се дава мнение отстрани, когато любимият ни отбор е замесен в такъв мач и загуби, е съвсем друго. Не знам, все си мисля, че такива мачове не трябва да се играят. Няма значение кой е пострадалият от големите отбори. Навремето Арсенал игра на кучи студ в Москва и загуби с 1:4 от Спартак, Реал Мадрид от Динамо Киев също. Макар че май тогава в Украйна не беше чак толкова зле, беше април месец наистина.
Две години поред Рубин не губи от Барселона у дома, Локомотив Москва, докато имаха отбор, бяха голяма спънка за много отбори. Може би Зенит не затрудниха водещите отбори на свой терен в Лигата, защото играеха по - отворен, по - техничен стил.
Снощните мачове в Гент, в Познан.
Със сигурност и аз бих обвинил миланистите жестоко, ако бяха в ситуацията на Юве, защото големите отбори нямат право на такива грешки, защото имат история, трябва да имат играчи с характер, но все пак и те са хора. Такива мачове стават най - много веднъж в годината, в Европа имам предвид, което означава, че в другите срещи трябва да си свършили работата.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!