Middlesbrough написа:шшшшшш милан ко стаа е ахахахах опаааа къде сте двамата фенове на интер хахахаха
евала Грацие Капитано
Тук съм ко стана

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Middlesbrough написа:шшшшшш милан ко стаа е ахахахах опаааа къде сте двамата фенове на интер хахахаха
евала Грацие Капитано
durex написа:Middlesbrough написа:шшшшшш милан ко стаа е ахахахах опаааа къде сте двамата фенове на интер хахахаха
евала Грацие Капитано
Тук съм ко стана
Middlesbrough написа:durex написа:Middlesbrough написа:шшшшшш милан ко стаа е ахахахах опаааа къде сте двамата фенове на интер хахахаха
евала Грацие Капитано
Тук съм ко стана
направете си форумна среща феновете на Интер :Д запазете някое заведение , ма то няма смисъл вие по-интимно ще си излезнете само ДВАМАТА :Д хйахаха
Middlesbrough написа:така ли събирате ли си повече от 3-4 мазохиста :Д
durex написа:Middlesbrough написа:така ли събирате ли си повече от 3-4 мазохиста :Д
ХАХАХАХА братле толкова си ми смешен,че чак ми е жал разбираш ли? С тебе неможе да се пише като нормален човек,явно не си изживял детството още
Middlesbrough написа:durex написа:Middlesbrough написа:така ли събирате ли си повече от 3-4 мазохиста :Д
ХАХАХАХА братле толкова си ми смешен,че чак ми е жал разбираш ли? С тебе неможе да се пише като нормален човек,явно не си изживял детството още
тоя па и тоя :Д истината боли нали хахахаха както ти казваше ьаьаьаьа
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта