Край на демокрацията- информирайте незабавно пресата! Явно по подобие на Морати искате да затворите устите на хората, които казат някои неприятни факти (справка - Бобо Виери). Въпросът е, че за Юве казват, че са най-корумпирания отбор точно феновете на Интер - защо ли? И когато изразявам мнение за съмненията около "честността" на Интер, това не означава, че съм казвал кой е виновен, докато ти най- демостративно заявяваш, че не сте, нещо което има да се оборбва. И ако чакам да ме питаш кой смятам за виновен, то ще забравя български. Или може ще сезираш властите, че например съм се вързал "неправомерно" към някой интернет доставчик, без да плащам и ще го докажеш с подслушвания, понеже не ти изнася, че някой може да е по- логичен и с по-различно мнение и ти оставаш вечно в сянка.
А изречението "Дори и да има лека истина в това вие си оставате най-корумпирания отбор в света и това всеки го знае" може да го кажеш по-простичко: "Аз не сиганин- бати е сиганин"
Скандална книга може да върне реномето на Юве!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Скандална книга може да върне реномето на Юве!
просто човека е упорит и си мисли,че всичко което хвърчи се яде.Това да си шампион 5 поредни години и да отнемаш чуждия труд,като вземаш чужди титли,явно си е чиста проба,антикорупция и честност.

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
forzajuve написа:просто човека е упорит и си мисли,че всичко което хвърчи се яде.Това да си шампион 5 поредни години и да отнемаш чуждия труд,като вземаш чужди титли,явно си е чиста проба,антикорупция и честност.
хахха чужди титли...ШЛ сигурно е ваша и ви я отнехме..щом са присъдили тази титла на нас значи е имало защо или ей така просто хората решиха,че вашите тилти са много и да ни дадът една..айде моля ви се!
Нямам какво повече да кажа по този въпрос! Естествено че няма да сме на едно мнение и за това просто невиждам смисъл да продължавам да пиша в тази тема..защото всеки си знае своето!
Не решиха хората, а Морати, който му се ревеше, че все е в тъча
- storm
- Контакти:
Що ли си мисля ,че ще стане като с Олимпик Марсилия преди години .... 

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
jocular написа:Не решиха хората, а Морати, който му се ревеше, че все е в тъча
Да бе вие сте най-невинния отбор на планетата,защо говоря и аз глупости и как мога да си помисля,че може да извършите такива неща

И пак в стил "Аз не сиганин- бати сиганин" Как пък всички са забъркани, а само светата жаба Морати не е? И въобще как може да мислиш?!? 

jocular написа:И пак в стил "Аз не сиганин- бати сиганин" Как пък всички са забъркани, а само светата жаба Морати не е? И въобще как може да мислиш?!?
Да съм казал,че Морати е светец?!!? Ама вие много за невинни взехте да се имате и за големи светци и едва ли не вие никога неможе да направите такова нещо!
storm написа:Що ли си мисля ,че ще стане като с Олимпик Марсилия преди години ....
Какво е станало с тях , че не се сещам ?
kokic1986 написа:storm написа:Що ли си мисля ,че ще стане като с Олимпик Марсилия преди години ....
Какво е станало с тях , че не се сещам ?
Доказаха, че са уреждали мачове в ШЛ. Последствията - изхвърляне във втора дивизия, но титлата в ШЛ не им беше отнета.