Новия Юве,нови мечти,малко търпение!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Новия Юве,нови мечти,малко търпение!

Мнениеот Middlesbrough » 02 сеп 2010 15:31

forzajuve написа:Аз съм търпелив човек и давам картбланш на новото ръководство.А Италия са ташак,защото си отива едно добро поколение и цяла Италия чака най-вече Юве да даде началото на новото поколение.Аз уважавам много Диего,но след изцепките около Емблемата ни Дел Пиеро,можеби Марота е загасил конфликт,който може да се окаже,че е част от правала ни миналата година.В Юве се изграждат звезди,а не се купуват,а пък ти си говори врели некипели.Юве значи Италия и пак основата ще се гради около нашия отбор.Да не ти изреждам играчите,че пак за Мело ще почнеш да ми говориш.

ти абсолютни нищо ама нищо не каза пич :( ;)

Офтопик:

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 02 сеп 2010 22:11

Ти какво искаш да ти кажа.Аз съм фен на Юве и подкрепям човек като Андреа Аниели,щом е решил такъв екип да води Юве.всеки ще си носи последствията при неуспех.Само след един мач и вече почваме да се правим на разбирачи.Еми, ако станем дори шампиони,ще се крием като мишки ли.Важно е,че начело застане човек, който знае какво в действителност е Юве и успехите ще дойдат,но не с магическа пръчка.Голям отбор се гради,а не се купува.Сега Милан купиха няколко изгонени "звезди" и спокойно може тези, които нямат търпение да дочакат новия Юве да преминат на другия бряг.Не ме ебе,дали е Диего или която и да е звезда.Само играчи от ранга на Дел Пиеро,Буфон и прочие са икони.Името не играе,а екипа и сърцето.Зимата взимаме Джеко,а лятото Пацини и Марота ще е бог.Само Юве
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 03 сеп 2010 22:30

Подкрепям форцата ,неможе да кажеш ,че трансферите са зле при положение ,че е изминал 1 кръг.

Потребителски аватар
FREE-attitude
Контакти:

Мнениеот FREE-attitude » 04 сеп 2010 12:00

Аз също подкрепям трансферите, но все си мисля, че може би трябваше да има поне един трансфер на някоя от т.нар. "звезди". Сега каквото и да си говорим новопривлечените футболисти не са от супер класа. НО въпреки това аз имам много надежди за тях. За съжаление не успях да гледам първия мач на Юве и засега нямам наблюдения.
FORZA JUVENTUS

Върни се в “Ювентус”