Middlesbrough написа:трагедия , много съм разочарован , баси и простите управници
+1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Middlesbrough написа:трагедия , много съм разочарован , баси и простите управници
Италианският гранд Ювентус претърпя много сериозен удар точно преди старта на първенството в Серия "А".
Според "Тутоспорт" една от големите звезди на тима Амаури ще бъде един месец извън терените заради травма.
Определено това е голям удар за наставника на "бианконерите" Луиджи Дел Нери, тъй като той ще трябва да се лиши от може би най-добрият футболист на тима в последно време.
Именно Амаури е човекът, който се намира в най-добра форма в торинския гранд и вкара множество голове, както в подготовката на тима, така и в официалните мачове в Европа до този момент.
Нападателят получи травма по време на мача срещу австрийския Щурм (Грац) и премина скенер, резултатите от който показаха, че има разкъсан мускул в бедрото на десния си крак.
Лекарите на Юве смятат, че лечението на италианския национал ще отнеме поне 25 дни.
На практика Амаури ще пропусне мачовете на тима срещу Удинезе и Сампдория, както и двубоя с Бари, който е през този уикенд.
forzajuve написа:Последните две години залагахме главно на играчи извън Италия и можеби това е наклонило везните да се върнем към старото ни мото т.е най-доброто в Италия да идва при нас.Юве е силен когато залага на италианския дух и борбеност.Явно техничния футбол от Бразилия не ни подхожда.Да не говорим,че по големи играчи от Диего са се дънили като цяло в Италия.Ако вземем Пацини си мисля,че се цели ядрото да е от италиански национали и така играчите да са навсякаде заедно и да оформим по бързо колектива който е нужен.Състав от рода:
БУФИ(Сторари)(Манингер)
Мота(Григера) КиЕлини(Бурдисо) Бонучи(Легроталие) Варгас(Де Челие)
Сисоко(Мело) Акуилани(?)
Пепе(Мартинез) Красич(ЛанДзафаме)
Дел Пиеро(Куалярела)
Пацини(Амаури)
По последна информация Куалярела е официално наш играч.За левия фланг фаворит е Циглер от Самдория,а не Варгас.Последно Марота каза,че търси защитник и вътрешен халф,затова съм сложил и въпросителен.Само Юве
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта