Красич или Дзеко и въобще ще вземем ли някой ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Красич или Дзеко и въобще ще вземем ли някой ?
Това за "world class" го написах защото един пич по-нагоре каза че се надявал да купуват такива играчи.Иначе това че единствено Интер (в Италия) могат да му плащат заплатата на камерунеца говори достатъчно за класата на отбора ни и за нивото на конкуренцията.
INTER CLUB BULGARIA https://www.facebook.com/ICBulgaria/
По скоро говори за парите на Морати но това е друга тема. Не забравяй и колко милиона доплатиха от Барса. Интер и класа ми е малко пресилено. Моментно сте добри, но това е всичко. Скоро нещата ще си дойдат на мястото както си му е редът.
Джовинко е просто една надежда,която си умира.Няма шанс да бъде,като Дел Пиеро!
Дойде времето на Каморанези и Поулсен да си ходят.Първият даде страшно много за отбора,а другия изсече дърветата в Торино.
В атака...Яки е контузен 6 месеца в годината,Амаури вкарва на празна врата само,Трезеге чат-пат вкарва по 4 гола на мач и следва суша 1 месец
Струва ми се,че Дзеко и Красич няма да играят в Ювентус,по-скоро ще купим звездата на Венеция за 20мнл.$
Дойде времето на Каморанези и Поулсен да си ходят.Първият даде страшно много за отбора,а другия изсече дърветата в Торино.
В атака...Яки е контузен 6 месеца в годината,Амаури вкарва на празна врата само,Трезеге чат-пат вкарва по 4 гола на мач и следва суша 1 месец

Струва ми се,че Дзеко и Красич няма да играят в Ювентус,по-скоро ще купим звездата на Венеция за 20мнл.$
..На интернистчето дето вика: "вие продавате трима за да съберете пари за един" само ще му припомня ако незнае,че НАЙ-ТИТОЛУВАНИЯ КЛУБ В ИТАЛИЯ влага в момента милиони в строежа на ПЪРВИЯ КЛУБЕН СТАДИОН В ИТАЛИЯ,понеже всички там са общински!!! A? В Милано що ми играете на едно стадионче с Rossonerite? Нали сте много отворени и богати - "world class" при вас идвали???
Красич!!! Супер много се радвам това момче ще ни радва много сигурен съм.