Селекцията в Ювентус

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Селекцията в Ювентус

Мнениеот Middlesbrough » 03 юли 2010 15:33

Доста нови играчи ще има през новия сезон , дано това не изиграе , лоша шега , май само нападатели няма да взимаме , а аз не мисля че с Амаури Якуинта и Трезеге ще се получи , първия е пълна дупка , втория го видяхме на световното , Трезеге си е Трезеге но е на годинки вече ...
Взели сме вратаря от Милан Сторари 34 годишен ... явно за резерва на Джиди че доста често се контузва за съжеление
Защита - Бонучи , Мота , говори се и за Мексес ...
Халфове - Пепе , Мартинез ,
като цяло не изригваме с някое доказано име ... може би Мексес е най - добрия трансфер ако се осъществи заедно с Киелини се надяваме да са стабилни !!!
ако съм ипуснал някой казвайте и коментирайте :) и дано Дел Нери , разчита на Алекс (H) !!!
и Форца ЮВЕ

Офтопик:

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Re: Селекцията на Юве !?

Мнениеот kokic1986 » 03 юли 2010 16:07

Абе тоя Мексес никога не съм го харесвал , пък не знам Рома дали и ще го пуснат де . Много ми се иска да видя Луис Суарес с черно-бялото райе ... :roll:
Симоне Пепе е добър трансфер , от Мартинез и Бонучи впечатления нямам :oops: , но щом идват в Юве значи има хляб в тях . Амаури трябва да го разкарат , а Трезеге и Якуинта имат място в отбора .
Тоя Суарес колко ли ще му искат от Аякс ??? :roll:

Потребителски аватар
Bobo_87
Контакти:

Re: Селекцията в Ювентус

Мнениеот Bobo_87 » 03 юли 2010 16:19

Ландзафаме си изтрвал :)

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 03 юли 2010 16:21

kokic1986 написа:Абе тоя Мексес никога не съм го харесвал , пък не знам Рома дали и ще го пуснат де . Много ми се иска да видя Луис Суарес с черно-бялото райе ... :roll:
Симоне Пепе е добър трансфер , от Мартинез и Бонучи впечатления нямам :oops: , но щом идват в Юве значи има хляб в тях . Амаури трябва да го разкарат , а Трезеге и Якуинта имат място в отбора .

Оценен е на 20 милиона € http://www.transfermarkt.de/en/luis-sua ... 44352.html Поне с 25 ще трябва да се изръсят.

Tom Kruz
Контакти:

Мнениеот Tom Kruz » 03 юли 2010 16:22

Общо взето посредствени футболисти!Пепе го видяхме колко е слаб на първенството другите също са слаби.Трябва 1 централен защитник за заместник на Канаваро задължително и звезда в нападение както казва автора на темата с тези отпред нищо не става.И е време също да се даде шанс на Джовинко който не е лош играч или ако не да го махнат и да вземат някой на негово място!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 03 юли 2010 16:23

fabregas_949 написа:
kokic1986 написа:Абе тоя Мексес никога не съм го харесвал , пък не знам Рома дали и ще го пуснат де . Много ми се иска да видя Луис Суарес с черно-бялото райе ... :roll:

Оценен е на 20 милиона € http://www.transfermarkt.de/en/luis-sua ... 44352.html Поне с 25 ще трябва да се изръсят.

Миналата година се дадоха 30млн за тоя бидон Мело :shock: Защо да не се плати по-малка сума за по-класен играч ;)
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 03 юли 2010 16:39

Тука си дават мнения фенове на не италианския футбол и се говори на изуст.Попълненията досега са класни и името на Юве ще ги направи големи.Защитата е най-добре досега.Който не е чувал Бонучи да се гръмне на момента.Защитата е нещо от рода:Киалини,Бонучи,Мота и се очаква още двама към тях.Единия е 90% Мексес,а другия трябва да е на левия фланг.Фаборит е Варгас,но там са още имена като Коларов,Бастос и др.Защитата е бетон с 1-2 момчета от примавера,като сина на легендата ни Бонипетри.Халфовете са на ниво.Национал като Пепе е класа,Маринез който не е гледал Цатаня незнае за него.Той направи на пух и прах Принтер и нас Ювето.Ще е голям удар за нас.Очаква се Красич все пак и той да дойде,което прави стабилни крилата.От дясно Мартинез и Красич,а от ляво Пепе и Маркизио.В средата също се очаква един трансфер от рода на Монтоливио,но там си имаме Диего и Ландзафане и е по добре да не идва.Отпред също ще има поне едно ново име,защото се очаква един между Якинта или Тразеге да напусне.Имената са ясни:Пацини,Суарез,Макси Лопес или Джеко.Forza Juve
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 03 юли 2010 19:01

Радвам се,че взехме Бонучи!Но да дадем 15млн за Матринез...

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 03 юли 2010 19:44

Аз пък май съм изтървал трансфера на Марко Мота някъде видях че Удине са си го вземали обратно.Има време след световно ще започнат големите трансфери калчото ще започне сигурно чак края на Август началото на Септември има много време и за нападатели да се помисли,не вярвам да оставят така нещата,аз продължавам да искам да видя Касано и Пацини във Юве,ама засега това няма как да стане.

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 03 юли 2010 20:19

Касано от догодина без пари.Вече е договорен.Той ще замести Дел Пиеро
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Върни се в “Ювентус”