Джиджи Буфон или Лео Меси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

flashfreak
Контакти:

Re: Джиджи Буфон или Лео Меси

Мнениеот flashfreak » 03 яну 2009 15:20

Юве ще са доста глупави ако си продадат най-добрия играч, за да вземат надценения гърбушко, дето също като Роналдиньо му остават 1-2 годинки медиен комфорт, през който трябва да се продават фанелки на Комерселона в Азия и след това ще го забравят и няма да отбелязват всяко едно негово уууникално отиграване и вдишване и издишване по терените :)

Дръжте си Буфон, имате константна величина, а не някакъв гърбав пишльо ;)

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 03 яну 2009 18:30

Аз предпочитам Буфон пред Меси за чий са ни някакви наемници като той е доказал ,че милее за този отбор .Мисля си че това са поредните слухове , на които от ръководствата на двата отбора се забавляват искренно. Пък и 150 млн ,за който и да било звучи доста нереално май Меси ще си изгние в Барса не мислите ли ???

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 03 яну 2009 19:50

да цената на меси е космическа ами цената за буфон който са готови да дадат сити 100 млн не е ли космическа още повече че е вратар.мисля че юве трябва да се възползва и да направи отбор който да се задържи на върха няколко години(не че сега не се на въха)ама оериода от средата 90 год е най добрия за отбора.после след като продадоха зидан пак не загубиха от блясъка си макар той да беше сърцето и душата на отбора дори веднага след това юве стигна финал за шамп.лига ако не се лъжа
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 03 яну 2009 21:19

Публиката няма да приеме продажба на Буфон,и да се купи Меси!В Ювентус слушат публиката си,защото те са най-важното.Спомняте си как се провали един трансфер през лятото.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 03 яну 2009 23:06

Аз много се съмнявам,че Барселона ще продаде Меси на който и да е отбор за колкото и да е пари...
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 04 яну 2009 13:14

Gil-galad написа:
delpi написа:Според мен тази цена(на Лео Меси) е прекалено, прекалено ВИСОКА независимо за кой и за какъв футболист става въпрос...
За тези пати могат да се вземат Диего и Лука Модрич и... може да има и ресто даже:-)

Диего е на 23, а Аршавин е на 27!

Благодаря, че ме просвети:-)
Последна промяна от delpi на 05 яну 2009 21:26, променено общо 1 път.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

smurfa_lp
Контакти:

Мнениеот smurfa_lp » 05 яну 2009 17:11

Хора мястото на Буфон си е в Юве ;) Макар Меси да е в страхотна форма. Тфа си е моито мнение.

Потребителски аватар
marabata
Контакти:

Мнениеот marabata » 06 яну 2009 12:44

Аз съм бил винаги за това в Juve да играят предимно истински Ювентинци, но в момента клуба има нужда от играч, който да наследи Зидан или поне Недвед. Нито един от двамата не пристигна в отбора, като футболист чието сърце е черно-бяло, но и двамата дадоха много на Juve. Имаме нужда от такъв играч и ако цената е Буфон (а той наистина в момента не плаче да остане в Juve) то мисля, че "размяната"- дали с Меси или с друг- е неизбежна.
Forza JUVENTUS

Върни се в “Ювентус”