Официално Дел Нери в Ювентус, мнения по въпроса
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- TI4A FOREVER
- Контакти:
Re: Официално Дел Нери в Ювентус, мнения по въпроса
Дано да се справи. Но без играчи не става.Има доста футболисти които трябва да бъдат освободени: Канаваро,Гросо,Дзебина,Каморанези,Мело и др.Но все пак успех.
- arekusanderu
- Контакти:
Много грамотен,интелигентен,начетен и ерудиран трениор.Отборите му в Италия играят хубав футбол и е харесван като специалист.Ако успее да вземе и Касано при себеси е мн.добре.Успехи на Дел Нери...
FORZA CESENA !!!
Ако той ще остане за постоянно, по-добре щеше да е да оставите Чиро Ферара. Той поне щеше тепърва да се развива като треньор, а Дел Нери всеки момент ще грохне
Иначе огромен скок - от Равена и Новара в Юве 

- sir George
- Контакти:
Става все по-зле!
Re: Официално дел нери в Ювентус, мнения по въпроса
ZinedineZidane написа:Играчи трябват, който ще да дойде като треньор...
От треньора по-важно няма! Нима тази година имахме играчи, с които не заслужавахме да играем в ШЛ? Не мисля... треньора е в основата на всичко!
От Дел Нери не очаквам чудеса, но явно за момента няма по-добър вариант и ще трябва да видим какво ще се получи!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Официално дел нери в Ювентус, мнения по въпроса
delpi написа:ZinedineZidane написа:Играчи трябват, който ще да дойде като треньор...
От треньора по-важно няма! Нима тази година имахме играчи, с които не заслужавахме да играем в ШЛ? Не мисля... треньора е в основата на всичко!
От Дел Нери не очаквам чудеса, но явно за момента няма по-добър вариант и ще трябва да видим какво ще се получи!
Прав си, аз съм се изразил малко неясно! Имам предвид, че ако не се вземат класни попълнения няма кой треньор да постигне резултати!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- Middlesbrough
- Контакти:
Jorkorazporko написа:Аз си искам Чиро Ферара![]()
![]()
![]()
...
Офтопик:
Земи си го у вас !!!!

За 6 месеца прецака всичко....

- Middlesbrough
- Контакти:
Ла Гадзета дело Спорт”: Клаудио Маркизио е новият капитан на Ювентус
Торино. Старши треньорът на Ювентус Луиджи Дел Нери обяви новия капитан на тима, пише в електронното си издание „Ла Гадзета дело Спорт”. Това е 24-годишният халф Клаудио Маркизио, който взима лентата от досегашния лидер Алесандро Дел Пиеро. Дел Нери заяви, че именно Маркизио е най-важният им играч и това е основната причина да го направи капитан. „Дел Пиеро е капитанът на Ювентус, но мисля, че за в бъдеще заместникът му ще е Маркизио (в ляво). Той е важна част от нашата полузащитна линия. Млад е, има нужното желание за игра, което на мен ми харесва”, каза Дел Нери.

Офтопик: