Новият треньор на Ювентус?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Новият треньор на Ювентус?
миналата година по това време коментирахме новият треньор на Ювентус и пак ще има нов треньор, най вероятно Л.Дел Нери е новият треньор, дайте мненаи по въпроса ще може ли той да дигне Юве от дълбокият сан?!
Re: Новият треньор на Ювентус?
Трябват ни ИГРАЧИ,не треньор!
- storm
- Контакти:
Masaba написа:Трябват ни ИГРАЧИ,не треньор!
+1
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
За съжаление ни трябват и двете!Тряа поне 2-3 халфа,2-3 защитника и 1 нападател-просто няма друг начин,а за треньор си мисля,че гранд като Юве трябва да се стремят както към някой от най-добрите играчи ,така и към най-добрите треньори,а Дел Нери не мисля,че е в топ 10 или 20 дори.
Masaba написа:Трябват ни ИГРАЧИ,не треньор!
С тези играчи миналата година се борихме за Скудетото а тази натрупахме 20 загуби. Единствената разлика е Диего....може и в него да е проблема.

С този отбор трябваше преспокойно да станем шампиони, или план минимум да сме в четворката.

Така че треньор Блан на първо място или Липи, Спалети или Прандели.
Играчи: Джеко, Касано, Пацини, Лавеци, Масчерано и договорка с Барса за Касерес. Двама поне измежду Трезеге, Амаури и Якуинта трябва да си ходят докато все още можем да им вземем някой лев.

violator написа:Masaba написа:Трябват ни ИГРАЧИ,не треньор!
С тези играчи миналата година се борихме за Скудетото а тази натрупахме 20 загуби. Единствената разлика е Диего....може и в него да е проблема.![]()
С този отбор трябваше преспокойно да станем шампиони, или план минимум да сме в четворката.![]()
Така че треньор Блан на първо място или Липи, Спалети или Прандели.
Играчи: Джеко, Касано, Пацини, Лавеци, Масчерано и договорка с Барса за Касерес. Двама поне измежду Трезеге, Амаури и Якуинта трябва да си ходят докато все още можем да им вземем някой лев.
Е ти колко нападатели искаш да има в тоя отбор бе....

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Аз лично не вярвам пак да сгрешат като назначат някои не доказал се треньор.Дел Нери се справя добре когато е в по малък клуб без цели без напрежение.Мисля си че този път ще е някои които найстена подхожда на Юве.Защо пък не Дон Фабио да се завърне.За селекция мисля че трябва да се наблегне на защитата защото там бяха огромните проблеми,нещо си спомням че беше се писало за Мексес или Видич,Акуилани също май е вариант Ди Мария и той въобще съм сигурен че Юве и тази година ще хвърли много пари но дано този път да уцели точните футболисти.
[offtopic]
Е чак пък в света... изхвърли се нe на място!
В тия 51 трофея какво влиза, защото се сещам за доста отбори, които имат повече отличия от тях! Че само титлите на Рейнджърс са повече като бройка..., а ако добавим купите на Шотландия не ми се мисли...
Има и други отбори, ако искаш мога да ти изброя 5-6 от тях.
[/offtopic]
Част от вас са на мнение, че не трябва новият ви треньор да бъде млад и неопитен..., ок може би сте прави, НО все пак помислете, че може да откриете вашият Гуардиола и той да върне позабравената слава на любимият ви клуб! Липсата на опит, не винаги е гарнирана с липса на качества!
Признавам, че не съм гледал много мачове на Юве този сезон, но от това, което съм видял... на вас не ви трябва нов треньор и нов отбор! Средната възраст на тима ви никак не е малка, повечето ви играчи, колкото и да са опитни и добри вече са изхабени и не могат кой знае какво да ви дадът. Реално след отказването на Недвед Юве няма качествен плеймейкър! Диего дойде с големи очаквания, но очевидно калчото не му понася и се провали. Говори се за чистка в отбора... + за капак, че Буфон щял да ви напуска (това лично не го вярвам и се надявам да не е вярно), та с оглед на всичко това на първо място ви трябват нови КАЧЕСТВЕНИ играчи! Защото с настоящите дори новият ви треньор да е някой измежду Гуардиола, САФ или Мауриньо пак нищо няма да постигне, най-много да вземе купата на Италия, а това е безкрайно малко за отбор със историята на Юве!
П.П.
Доста добре казано! Както видяхме в Реал Мадрид... това да вземеш треньор, който е показвал добри резултати в средняшки отбор, който не се бори за нищо или макс участие в ЛЕ не е на добре! Пелегрини е много талантлив треньор, но той е от този тип тренери дето не могат да се оправят със съблекалня пълна със звезди и на моменти напрежението просто не им понася!
П.П.2. Кой знае може пък Пелегрини да ви е новият треньор... нали сега от Реал уж му бият дузпата.
storm написа: Ювентус е най-успешният клуб в света. Бианконерите имат общо 51 трофея.
Е чак пък в света... изхвърли се нe на място!
В тия 51 трофея какво влиза, защото се сещам за доста отбори, които имат повече отличия от тях! Че само титлите на Рейнджърс са повече като бройка..., а ако добавим купите на Шотландия не ми се мисли...

Част от вас са на мнение, че не трябва новият ви треньор да бъде млад и неопитен..., ок може би сте прави, НО все пак помислете, че може да откриете вашият Гуардиола и той да върне позабравената слава на любимият ви клуб! Липсата на опит, не винаги е гарнирана с липса на качества!

Признавам, че не съм гледал много мачове на Юве този сезон, но от това, което съм видял... на вас не ви трябва нов треньор и нов отбор! Средната възраст на тима ви никак не е малка, повечето ви играчи, колкото и да са опитни и добри вече са изхабени и не могат кой знае какво да ви дадът. Реално след отказването на Недвед Юве няма качествен плеймейкър! Диего дойде с големи очаквания, но очевидно калчото не му понася и се провали. Говори се за чистка в отбора... + за капак, че Буфон щял да ви напуска (това лично не го вярвам и се надявам да не е вярно), та с оглед на всичко това на първо място ви трябват нови КАЧЕСТВЕНИ играчи! Защото с настоящите дори новият ви треньор да е някой измежду Гуардиола, САФ или Мауриньо пак нищо няма да постигне, най-много да вземе купата на Италия, а това е безкрайно малко за отбор със историята на Юве!
П.П.
buffon написа: Дел Нери се справя добре когато е в по малък клуб без цели без напрежение.
Доста добре казано! Както видяхме в Реал Мадрид... това да вземеш треньор, който е показвал добри резултати в средняшки отбор, който не се бори за нищо или макс участие в ЛЕ не е на добре! Пелегрини е много талантлив треньор, но той е от този тип тренери дето не могат да се оправят със съблекалня пълна със звезди и на моменти напрежението просто не им понася!
П.П.2. Кой знае може пък Пелегрини да ви е новият треньор... нали сега от Реал уж му бият дузпата.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
- techobg_80
- Контакти:
И Господ са слезе - все тая. Още не са измислили как се вдига умрял Х . й !!!

В този момент не виждам някой добър треньор, да се е запътил към Италия. Трябваше да оставят Клаудио Раниери, други стойностни заместници просто няма