Не знам за вас, но на мен лично ми е много гадно от изказванията на Михов, грешки се правят и в едната и в другата посока. Не може по този начин да умаловажиш успеха на Интер които тотално надиграха Барса. Той ги изкара едва ли не, Барса цял мач са мачкали, а Интер са вкарали някви случайни голове и ако пък съдията не ги е подпрял нямало така да бъде. "Престъпление спрямо футбола..." такива изказвания миналата година след полуфинала с Челси имаше ли??? Когато се коментира един мач пред цяла България мисля че фенските пристрастия трябва да си остават извън студиото.
[offtopic]Лично мое мнение...[/offtopic]
Чест не му прави на Валентин Михов...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Lord_Dexter
- Контакти:
Чест не му прави на Валентин Михов...
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....
Още много време ще чакате за славна история....
Re: Чест не му прави на Валентин Михов...
Lord_Dexter написа:Когато се коментира един мач пред цяла България мисля че фенските пристрастия трябва да си остават извън студиото.
Абсолютно точно. На мен ми изглеждаше, че перуката е пиян, такова ръкомахане падна.
Браво на Интер и големия Муриньо, дано спечелят "Лигата"...
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
Май в чашата до него е нямало вода

Последна промяна от Madridist на 21 апр 2010 00:09, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Абе има калчополи и в шампионската лига.Слабо,силно,пак от засада вкарахте.Сега Барса вместо 1 ,ще се напъва за два гола.Ако това не е подпиране

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Още 15 години и може да си избият за бруталното подпиране направо бутане срещу Челси миналата година..
Вальо си каза истината.10000000% засада за 3тия гол.Интер и на домакинството с Челси получиха доста сериозно рамо.Вярно , че играха по-добре,но с такъв гол да победиш...Все пак очаквам силен реванш и победа за Барса с 3:0.
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
Lord_Dexter написа:Не знам за вас, но на мен лично ми е много гадно от изказванията на Михов, грешки се правят и в едната и в другата посока. Не може по този начин да умаловажиш успеха на Интер които тотално надиграха Барса. Той ги изкара едва ли не, Барса цял мач са мачкали, а Интер са вкарали някви случайни голове и ако пък съдията не ги е подпрял нямало така да бъде. "Престъпление спрямо футбола..." такива изказвания миналата година след полуфинала с Челси имаше ли??? Когато се коментира един мач пред цяла България мисля че фенските пристрастия трябва да си остават извън студиото.
[offtopic]Лично мое мнение...[/offtopic]
Тва са палячовци е !!! Ако беше в обратната посока нямаше и дума да обели,ама нали е Барса...видя се че има отбори които могат да го спар и че не са толкова непобедими колкото го изкарват всички!!!!
forzajuve написа:Абе има калчополи и в шампионската лига.Слабо,силно,пак от засада вкарахте.Сега Барса вместо 1 ,ще се напъва за два гола.Ако това не е подпиране
Съдбата си върна на Барселона за миналата година !!!!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Можете да си пишете каквото си искате,но победата на Интер е абсолютно заслужена.Просто всичко се връща.
forzajuve написа:Абе има калчополи и в шампионската лига.Слабо,силно,пак от засада вкарахте.Сега Барса вместо 1 ,ще се напъва за два гола.Ако това не е подпиране
Вие по добре гледайте как и в Европа няма да играете нас не ни мисли от засади от дузпи все ще се оправим