ИНТЕР ВЗЕ ПОД НАЕМ СНАЙДЕР ОТ РЕАЛ МАДРИД

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

ИНТЕР ВЗЕ ПОД НАЕМ СНАЙДЕР ОТ РЕАЛ МАДРИД

Мнениеот durex » 02 авг 2009 16:50

Ръководствата на Интер и Реал Мадрид са постигнали споразумение за преминаването на холандския полузащитник Уесли Снайдер под наем за една година в шампиона на Италия, съобщава вестник „La Gazzetta dello Sport”.

Остава единствено Снайдер да уточни личните си условия с „нерадзурите”. Преговорите между двата клуба са се водили директно между президентите Флорентино Перес и Масимо Морати.

Интер ще плати 3 или 4 милиона евро за едногодишния период, през който Снайдер ще играе под наем в тима, като „нерадзурите” имат право след това да закупят правата на футболиста срещу сумата от 18 милиона евро.

Това е доста по-малка сума от тази, която Реал Мадрид плати за Снайдер, тъй като предишният президент на „кралете” Рамон Калдерон брои 27 милиона евро за холандския национал.

Доста добър футболист бих казал и ще ни помогне много в Европа и Калчото ;)

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: ИНТЕР ВЗЕ ПОД НАЕМ СНАЙДЕР ОТ РЕАЛ МАДРИД

Мнениеот mormona » 02 авг 2009 16:58

За да не отварям тема нова, да задръствам форума да питам тука - Йон Дал Томасон във Феиенорд ли е отишъл ? Сега някакъв с неговите иницяли е вкарал парче в първенството... Феиенорд ще се опита да забрави май кошмарния си сезон - миналия.Таман за годишнината си..

А иначе Интер на кой даде Креспо ? И какво стана с Куарешма ?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 02 авг 2009 16:59

mormona написа:За да не отварям тема нова, да задръствам форума да питам тука - Йон Дал Томасон във Феиенорд ли е отишъл ? Сега някакъв с неговите иницяли е вкарал парче в първенството... Феиенорд ще се опита да забрави май кошмарния си сезон - миналия.Таман за годишнината си..

Дженоа купи Креспо,а Куарешма си е при нас даже е играл при победата над Монако ;)

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 02 авг 2009 17:03

durex написа:
mormona написа:За да не отварям тема нова, да задръствам форума да питам тука - Йон Дал Томасон във Феиенорд ли е отишъл ? Сега някакъв с неговите иницяли е вкарал парче в първенството... Феиенорд ще се опита да забрави май кошмарния си сезон - миналия.Таман за годишнината си..

Дженоа купи Креспо,а Куарешма си е при нас даже е играл при победата над Монако ;)

МММ супер, дано завършат ГЕноа в топ 4 тоя сезон.Що се отнася до вас вие може и пак да сте шампиони... само за Лигата да видим дали тоя път ще докопате четвъртфинал - полуфинал... все пак сега сте взели Снайдер а и Ето\"о е при вас... добре сте.Други нови попълнения имате ли ?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
alkoh0L
Контакти:

Мнениеот alkoh0L » 02 авг 2009 17:05

Йон Дал Томасон във Феиенорд ли е отишъл ?
Аз мисля че той и миналия сезон си беше там.
- Кога Гонзо ще играе в Англия?
- На сватбата на Бербатов!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 02 авг 2009 17:08

mormona написа:
durex написа:

МММ супер, дано завършат ГЕноа в топ 4 тоя сезон.Що се отнася до вас вие може и пак да сте шампиони... само за Лигата да видим дали тоя път ще докопате четвъртфинал - полуфинал... все пак сега сте взели Снайдер а и Ето\"о е при вас... добре сте.Други нови попълнения имате ли ?

Другите нови попълнения които знам са: Диего Милито и Тиаго Мота от Дженоа. Ето`o - Барса
Лусио - Байерн Мюнхен Снайдер - Реал Мадрид. Мисля че това са поне до колкото съм запознат

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 02 авг 2009 17:29

Отностно Томасон http://www.feyenoord.nl/pages/dataprese ... 0000020235

А при любимите нераздзури си мисля че и Хлеб пристигна. Като цяло една супер селекция на супер далавера. Особено тази с Ибрахимович беше жестока. Да вземеш играч два пъти голмайстор на най доброто първенство в света за 20 млн евро заменяйки го за добър колкото него от който вземаш 40. Ето това се казва далавера. Плюс прекрасния Диего Милито и убийсвения шут на Снайдер. Ale ale ale ale Inteeeer Inteeer
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 02 авг 2009 17:40

mironi88 написа:Отностно Томасон http://www.feyenoord.nl/pages/dataprese ... 0000020235

А при любимите нераздзури си мисля че и Хлеб пристигна. Като цяло една супер селекция на супер далавера. Особено тази с Ибрахимович беше жестока. Да вземеш играч два пъти голмайстор на най доброто първенство в света за 20 млн евро заменяйки го за добър колкото него от който вземаш 40. Ето това се казва далавера. Плюс прекрасния Диего Милито и убийсвения шут на Снайдер. Ale ale ale ale Inteeeer Inteeer

Хлеб не пожела да дойде на Джузепе Меаца и ако не се лъжа Щутгарт си го купиха,но 100% няма да играе за Интер ;)

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 02 авг 2009 17:52

интер са взели кура ми!!!! в тая новина няма никва истина.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 02 авг 2009 17:54

ultra_shark написа:интер са взели кура ми!!!! в тая новина няма никва истина.

Ти що не са напрайш че някой те вика и да изчезнеш а? Някой да ти е искал мнението? Модераторите ако си вършат работата сега е момента да те баннат за цензура селяндур

Върни се в “Интер”