Размяна Касано/Пацини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Размяна Касано/Пацини

Мнениеот radiinter » 20 авг 2012 12:04

От снощи най-коментираната тема в Италия е евентуална размяна между Милан и Интер на своите нападатели.Според медиите да часове сделката ще стане факт като ние освен Касано ще получим и 7-8 милиона.
Според голяма част от нас интерстите ние сме на абсолютна далавера от тази врътка.
Какво е мнението на безпристрастните :)

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Размяна Касано/Пацини

Мнениеот Beck's » 20 авг 2012 12:14

radiinter написа:От снощи най-коментираната тема в Италия е евентуална размяна между Милан и Интер на своите нападатели.Според медиите да часове сделката ще стане факт като ние освен Касано ще получим и 7-8 милиона.
Според голяма част от нас интерстите ние сме на абсолютна далавера от тази врътка.
Какво е мнението на безпристрастните :)

Не съм безпристрастен, но Касано винаги ми е бил симпатичен футболист, още от лудите му дни :)

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Мнениеот radiinter » 20 авг 2012 12:18

Според мен този трансфер закъсня с около 3 години,но дори и сега ще ни е много по-полезен от Пацини.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 авг 2012 12:21

С Касано или не все тая ...най-много 4 място в Италия и 1/4-финал в ЛЕ . С тая смешна защита не ви виждам тоя сезон :)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 20 авг 2012 12:28

bilyaletdinov написа:С Касано или не все тая ...най-много 4 място в Италия и 1/4-финал в ЛЕ . С тая смешна защита не ви виждам тоя сезон :)

Ти даже много оптимистично гледаш, аз виждам с тая анонимна селекция някъде около 10 място.
Касано мисля ,не е оферта,Страмачони има странен вкус при избора на играчи- Паласио и Мудингай...боже до къде я докарахме! Или пък тоя Самир Ханданович, от дрийм тима на Жозе няма и помен! Морати с експериментите си за 2 сезона срина Интер до посредствен отбор! Това не мога да го приема!

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Мнениеот radiinter » 20 авг 2012 12:38

На фона на трансферите в другите отбори (особено в Милан) класиране в топ 3 си е съвсем реална цел.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 20 авг 2012 12:44

radiinter написа:На фона на трансферите в другите отбори (особено в Милан) класиране в топ 3 си е съвсем реална цел.

Ако не се вземат няколко класни играча , аз не виждам и топ 3 , а и на клуб като Интер, целта трябва да е шампионска титла и Шампионска лига!
2 години , нищо не се направи след великия Жозе за да се задържи нивото на отбора!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 20 авг 2012 12:52

Theos написа:
radiinter написа:На фона на трансферите в другите отбори (особено в Милан) класиране в топ 3 си е съвсем реална цел.

Ако не се вземат няколко класни играча , аз не виждам и топ 3 , а и на клуб като Интер, целта трябва да е шампионска титла и Шампионска лига!
2 години , нищо не се направи след великия Жозе за да се задържи нивото на отбора!

След Жозе има само един път и той е стремглаво на долу !

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 20 авг 2012 13:06

Удар в десетката за ИНТЕР,Касано показа на Европейското че може да си върне формата ,а Пацини вече не е нужен + ако наистина МИЛАН плати и няколко милиона :o :lol:
В Италия ме кефи как най-големите отбори си разменят играчите ПОСТОЯННО - Пирло,Индзаги и т.н от преди,сега Касано,Пацини,тоя Бориело го разнасят навсякъде,Матри се говори че и него от Ювентус в Милан...въобще яко си менкат играчите там :)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Мнениеот housestyle » 20 авг 2012 18:59

Merda
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

Върни се в “Интер”