Катания - Интер (12 Март | Петък | 21:45)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Катания - Интер (12 Март | Петък | 21:45)

Мнениеот maldin1 » 13 мар 2010 12:10

Lord of memory написа:Самото ти обръщение към невинния ни лаф, разкривава раздразднението ти от ситуацията в Милан. А връщането назад само го засилва, жабарските ви победи с по 1-2 гола във общия резултат не могат да лъжат никого, бяхте унизени и сравненени със земята докато си играхме на 50%, както след оня мач с Депортиво, само дето сега е още повече защото общия резултат е 7 на 2, най-голямата ви загуба в историята ви в тоя турнир като допуснати голове. Така че да кажем че сме квит. ;)
И глупости за пропуснати положения не ми говори, защото през 2007ма единия отбор играеше, а другия го гледаше, просто не този който играеше вкара головете, за 2005та какво да се каже, цял мач се играе на дузпата ви и накрая дебилна грешка на едно недоразумение на вратата коства всичко - всичко се връща.
3:0 са "жабарски победи с 1-2 гола" дам разбирам те.Искам да ти кажа една максима ,малко ще я перефразирам "Един отбор ,който не си помни миналото няма бъдеще." А това ,че някой на времето са играели по полянките и не са спечелили нищо си е техен проблем и в правото си да не искат да си спомнят миналото.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 13 мар 2010 12:59

durex написа:
storm написа:Бравоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо !

INTER MERDA !Изображение

Хахаха какво се радваш бе Сторм? На 4 място сте в Италия и играете за Уефа,докато ние сме си първи и 90мин. ни делят от 1/4финал за ШЛ...,така че МЕРДА ЮВЕ мога да кажа!

Какво общо има състоянието на Юве с това ,че се радвам за загубата на Интер ?? . Избиваш яко комплекси като говориш за Юве. Доколкото си спомням последния мач ЮВЕ победи Интер ,така че не говори на кое място сме били и как сме били . Много вероятно да станем единствения италиански отбор в Европа(макар и Лига Европа) . Докато първенството както ви гледам нищо чудно май месец да гледаш тъпо ? :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 13 мар 2010 13:04

Няма как да се случи това...впрочем ти избиваш комплески като влизаш в подфорума на Интер за да пишеш мерда и така на татък! Аз незнам кога съм влизал във вашия (или поне не скоро) да се дразня.ти си човека с комплексите тука не аз!!!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 13 мар 2010 13:07

acmilan написа:Дребните душички сте се събрали да се ебавате с Милан,а :lol: Жалка работа...По принцип исках да имаме нормален диалог и с двама ви,но злобата ви пречи на това.Какви съдии,бе,дурекс?Миналата година самите италиански медии изчислиха,че са ви подарили поне 20 точки.Предишните години Ювентус започваше с плюс 10 дузпи всеки сезон.Кога са бутали Милан?Кажи ми?Ами ти,лордче,4 пъти бяхте онождани от Милан в Европа,веднъж го направихте мъжката и вие и вече сте голямата работа :mrgreen: Милан винаги ще бъде по-голям от вас и ще се вдигне,а и този толкова ужасен сезон може да завърши даже с титла на Италия...FORZA CATANIA!!!

А на вас за щяло и нещяло ви свирят дузпи! Добре че са те да си взимате точките,че не ви виждам...

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 13 мар 2010 13:19

durex написа:Няма как да се случи това...впрочем ти избиваш комплески като влизаш в подфорума на Интер за да пишеш мерда и така на татък! Аз незнам кога съм влизал във вашия (или поне не скоро) да се дразня.ти си човека с комплексите тука не аз!!!

Немога да разбера как мога да избивам комплекси при положение ,че моя отбор е 2 пъти по успешен и титолуван :) :)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 13 мар 2010 15:03

storm написа:
durex написа:Няма как да се случи това...впрочем ти избиваш комплески като влизаш в подфорума на Интер за да пишеш мерда и така на татък! Аз незнам кога съм влизал във вашия (или поне не скоро) да се дразня.ти си човека с комплексите тука не аз!!!

Немога да разбера как мога да избивам комплекси при положение ,че моя отбор е 2 пъти по успешен и титолуван :) :)

:lol: :lol: :lol: Единствено с титлите в Италия ни превъзхождате...къде другаде? В европа имаме почти равни титли...по 2 КЕШ и 3 купи на Уефа...

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 13 мар 2010 15:17

durex написа:
storm написа:

:lol: :lol: :lol: Единствено с титлите в Италия ни превъзхождате...къде другаде? В европа имаме почти равни титли...по 2 КЕШ и 3 купи на Уефа...

Ювентус
Шапион на Италия - 29 пъти - рекорд (2 отнети заради скандала "Калчополи")
Купа на Италия - 9 пъти - рекорд
Шампионска лига (КЕШ) - 2 пъти
Купа на УЕФА - 3 пъти
КНК - 1 път
Суперкупа на Европа - 2 пъти
Междуконтинентална купа - 2 пъти
Интертото Купа - 1 път.... Като добавим и финалите който Юве са играли .
Суперкупа на Италия - 4 пъти

Интер

Шампион на Италия: 17 пъти
Купа на Италия: 5 пъти
Суперкупа на Италия: 4 пъти
Купа на УЕФА: 3 пъти
КЕШ (Шампионска лига): 2 пъти .. От на Дядо времето
Междуконтинентална купа: 2 пъти

? Я ми кажи сега кой е по успешен както в Италия така и в Европа

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 13 мар 2010 16:26

Много слаб мач за Интер,явно бяха подценили Катания или мислеха повече за мача с Челси...Дано тази седмица се стегнат за мача-реванш от ШЛ 8-)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 13 мар 2010 17:42

И 20534534 пъти да сте шампиони сега стед зад Интер!!!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 13 мар 2010 23:05

durex написа:И 20534534 пъти да сте шампиони сега стед зад Интер!!!

Стигат 29 титли да сме най добрите в Италия ;)

Върни се в “Интер”